PET Protiplnění

T: BY TETESEPT Porcia lásky 60 g

Zobraziť katalóg
T: BY TETESEPT Porcia lásky 60 g
5 1 hodnotení
Soľ do kúpeľa – s vôňou čiernych ríbezlí a šampanského - 30,83 €/1 kg
Kód:  KSU018 Produktové číslo:  4008491210751
T: BY TETESEPT Porcia lásky 60 g Predaj skončil

T: BY TETESEPT Porcia lásky 60 g

Soľ do kúpeľa T: BY TETESEPT Porcia lásky vás očarí svojou sviežou vôňou čiernych ríbezlí a šampanského, ktorá stimuluje zmysly a navodzuje pocity lásky a výnimočnosti. Dokonale sa stará o pokožku a zanecháva ju zamatovo hebkú a jemnú. Jej zloženie je obohatené o prírodnú morskú soľ a prémiové kúpeľové lipozómy so štruktúrou podobnou pokožke. Veľmi jemné púdrové kryštáliky sa vo vode ľahko rozpúšťajú. Soľ vodu zafarbí do tmavo fialovej farby a v priebehu chvíľky ucítite príjemnú vôňu. 

Ošetrujúca kúpeľová soľ vo forme farebnej obálky je vhodná aj ako darček, ktorým obdarovanému darujete chvíle radosti, pohody a odpočinku. Prípravok neobsahuje nijaké konzervanty, alkalické mydlo, parafíny, silikóny ani minerálne oleje. Bol dermatologicky testovaný a pokožkou je dobre znášaný. Rozmaznávajte sa a doprajte si počas chladných zimných dní relaxačný horúci kúpeľ s veľkou porciou lásky.

Aktívne látky:

  • Prírodná morská soľ bohatá na cenné minerály vyniká svojimi blahodarnými účinkami na pleť
  • Prémiové kúpeľové lipozómy poskytujú pleti dlhotrvajúcu starostlivosť a dodávajú jej jemnosť a hebkosť

Účinky:
Po blahodarnom kúpeli sa budete cítiť oddýchnuto, plní energie a radosti zo života. Dôjde k relaxácii a uvoľneniu celého tela a vaša pokožka bude prevoňaná sladkou vôňou.

Použitie:
Celé balenie kúpeľovej prísady s morskou soľou pridajte do tečúcej vody s teplotou 35 až 38 °C a vychutnajte si celkový kúpeľ, ktorého dĺžka by nemala byť dlhšia než 20 minút. 

Zloženie:
Maris sal, Disodium lauryl sulfosuccinate, Magnesium carbonate, Theobroma cacao seed butter, Ribes nigrum fruit extract, Wine extract, Lecithin, Parfum, Maltodextrin, Izopropyl, Myristate, Laureth-3, Citronellol, Hexyl cinnamol, Limonene, CI 161 85, CI 28440

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Bio , Prírodné Hotovo!
Hmotnosť
60 g (0,06 kg) Hotovo!
Účinok
Upokojujúci Hotovo!
Typ prípravku
Soľ Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Bio , Prírodné Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
60 g (0,06 kg) Hotovo!

Vlastnosti

Účinok
Upokojujúci Hotovo!

Typ prípravku

Typ prípravku
Soľ Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre T: BY TETESEPT Porcia lásky 60 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si T: BY TETESEPT Porce lásky 60 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: T: BY TETESEPT Szeretet adag 60 g.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií