Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál MPLA310401 - SK

Tanita BC-571

Zobraziť katalóg
Tanita BC-571
Osobná váha váži do 150 kg, presnosť na 100g, meria% telesného tuku,% telesnej vody, podiel svalovej hmoty, hmotnosť kostí, bazálny metabolizmus, metabolický vek, viscerálny tuk, denný príjem kalórií, celková fyzická kondícia, funkcia RECALL
Kód:  TANOV013 Produktové číslo:  571 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tanita BC-571

Prednosťou osobné digitálne váhy Tanita BC-571 s presnosťou váženia 100 g je, že okrem hmotnosti vie zmerať tiež dôležité telesné hodnoty vrátane bazálneho metabolizmu, metabolického veku, viscerálneho tuku, denného príjmu kalórií či celkovej fyzickej kondície. Dokáže analyzovať skutočné percento podielu telesného tuku, svalovej hmoty, telesnej vody a hmotnosť kostí. Pre meranie percenta tuku disponuje telesný analyzátor metódou bioelektrickej impedancia BIA, ktorá pomocou štyroch dotykových bodov zaisťuje presné meranie hodnôt. Zistené percento tuku porovnáva s percentom tuku zdravého človeka a výsledok vám zobrazí na displeji v štyroch stupňoch.

Váha vie automaticky rozpoznať osobu, ktorá sa váži. Pri vážení rozlišuje dospelé osoby, deti a športovcov, ktorí pravidelne trénujú minimálne 10 hodín týždenne po dobu minimálne jedného roka. Je opatrená pamäťou pre štyri osoby a jedného hosťa. Váha vyniká svojim elegantným dizajnom čiernej farby s priehledným stredom s nášľapnou doskou z tvrdeného skla a ľahko čitateľným dotykovým displejom.

Hlavné prednosti

  • presnosť váženia na 100 g
  • meranie kľúčových telesných hodnôt
  • analýza bazálneho metabolizmu, metabolického veku, denného príjmu kalórií, kondície a viscerálneho tuku
  • metóda bioelektrickej impedancia BIA
  • rozlišovanie viažucich sa osôb - dospelý, detský a atletický mód
  • pamäť pre 4 osoby a 1 hosťa
  • nášľapná doska z tvrdeného skla
  • dotykový displej
  • funkcia RECALL

Jedinečné meranie dôležitých hodnôt

Veľmi dôležitý je údaj o viscerálnym tuku, čo je tuk v brušnej dutine, ktorý obklopuje vnútorné orgány a zvyšuje riziko srdcových chorôb, vysokého krvného tlaku a ďalších chorôb. Výbornou funkciou je meranie denného príjmu kalórií, čo oceníte najmä pri chudnutí. U meranie celkovej fyzickej kondície porovnáva váha váš telesný tuk a podiel svalovej hmoty.

Pri nameraní vyššieho metabolického veku
  ako je váš kalendárny je nutné zlepšiť bazálny metabolizmus. Zvýšená telesná aktivita a pravidelné cvičenie vám pomôže zmenšiť objem telesného tuku, zväčšiť objem svalového tkaniva, čím dôjde k zlepšeniu vášho bazálneho metabolizmu a zníženie metabolického veku.

Špičkové funkcie

Váha vám ponúka tiež funkciu RECALL, kedy pri zobrazení aktuálnych výsledkov môžete stlačením tlačidla zobraziť predchádzajúce namerané hodnoty a porovnať ich s novými údajmi. Ak chcete starať o svoje zdravie, dbáte na zdravý životný štýl, pravidelne cvičíte, potom sa stane táto múdra váha vaším užitočným pomocníkom, ktorý vám zváži nielen vašej hmotnosť, ale nameria aj ostatné kľúčové hodnoty, ktoré sú dôležité pre zlepšenie fyzickej kondície aj celkového zdravia .

Doplňujúce údaje:

Hmotnosť:

1,8 kg

Napájanie:
2 × batérie CR2032 (súčasťou balenia)

Parametre a špecifikácia

Nosnosť
150 kg Hotovo!

Vlastnosti

Nosnosť
150 kg Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tanita BC-571 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tanita BC-571. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tanita BC-571.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií