Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Tchibo Cafissimo LATTE Argento

Zobraziť katalóg
Tchibo Cafissimo LATTE Argento
4,5 2 hodnotení
Kávovar na kapsuly – systém 3 tlakov až 15bar, nádržka na vodu 1l, odnímateľný zásobník na mlieko 0.5l, programovateľné množstvo nápoja, integrovaný zásobník na použité kapsuly
Kód:  TCHES4 Produktové číslo:  305217 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tchibo Cafissimo LATTE Argento


vypnuté
Cafissimo LATTE Nero

Pohodlná príprava kávových špecialít

Plne automatický model kapsulového kávovaru Cafissimo dokáže pre každého pripraviť jeho obľúbený nápoj v pohodlí domova. Kávovar vyvinulo Tchibo spoločne so Saecom, popredným talianskym výrobcom vysokokvalitných presovačov a plne automatických kávovarov. Jedinečný prístroj v sebe snúbi množstvo inovatívnych funkcií a moderný taliansky dizajn, ktorý si jednoducho zamilujete.


Kľúčové vlastnosti

  • Latte Macchiato a Cappuccino pripravené jednoduchým stlačením tlačidla
  • Odnímateľná karafa na mlieko s objemom 0,5 l
  • Unikátny systém 3 tlakov (až 15 barov)
  • Individuálne programovateľné množstvo nápoja
  • Praktický zásobník na použité kávové kapsuly
  • Automatické vypnutie po 9 minútach na úsporu energie
  • Určené pre kapsuly Tchibo Cafissimo
  • Signalizácia potreby odstránenia vodného kameňa

vypnuté
Cafissimo LATTE Nero

Nastaviteľná intenzita kávy

Stlačením tlačidla vďaka jedinečnému systému troch tlakov na sparenie kávy pripravíte v priebehu chvíľky dokonalé espresso, caffe cremu, prekvapkávanú kávu, kávové špeciality, ako napríklad latte macchiato alebo kapučíno a tiež napenené mlieko. Kávovar Cafissimo LATTE prináša absolútnu rozmanitosť. Súčasťou je aj špeciálna odnímateľná karafa na mlieko s objemom 0,5 l, ktorá je určená na jednoduchú prípravu kávových špecialít a napeneného mlieka.


Veľmi jednoduchá obsluha

Skvelý prístroj vám umožní naprogramovať množstvo vody, vďaka čomu je možné regulovať intenzitu a silu kávy. Poteší vás aj nastaviteľný a odnímateľný podstavec na šálku a integrovaný zásobník až na 10 použitých kapsúl. Energiu aj vaše financie vám umožní ušetriť dômyselná funkcia automatického vypínania po deviatich minútach. Samozrejmosťou je aj tlačidlo na spustenie prečistenia trysky.

vypnuté
Cafissimo LATTE Nero

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tchibo Cafissimo LATTE Argento Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tchibo Cafissimo LATTE Argento. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tchibo Cafissimo LATTE Argento. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tchibo Cafissimo LATTE Argento. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tchibo Cafissimo LATTE Argento.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií