Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

TECH21 Evo Elite pre Samsung Galaxy S7 čierny

Zobraziť katalóg
TECH21 Evo Elite pre Samsung Galaxy S7 čierny
Ochranný kryt
Kód:  TCH015s7b Produktové číslo:  T21-5257

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TECH21 Evo Elite pre Samsung Galaxy S7 čierny Predaj skončil

TECH21 Evo Elite pre Samsung Galaxy S7 čierny

Bezpečie a elegancia pre váš telefón, to je ochranný kryt Evo. Hoci je ultratenký a ľahký ako pierko, poskytuje ochranu pred pádom až z dvoch metrov. Najlepšia ochrana proti nárazu a užívateľský komfort sú zaručené vďaka unikátnemu materiálu FlexShock. Vďaka nemu je puzdro Evo Tactical až o 30% tenší a o 60% ľahší ako iné kryty a pri náraze rozloží energiu tak, že sa k prístroju žiadny otras vôbec nedostane.

Kľúčové vlastnosti

  • Púzdro ochráni telefón pri páde až z dvojmetrovej výšky
  • Vedecky overený, hybridný protinárazový materiál
  • Je až o 30% tenší a o 60% ľahší ako ostatné púzdra
  • Flexibilný, protišmykový a príjemný na dotyk
  • Nezakrýva prístup ku konektorom
  • Určený pre Samsung Galaxy S7

Používanie bez prekážok

Puzdro Evo poskytuje vysoko kvalitnú ochranu s povrchom, ktorý vám nebude v ruke šmýkať a zároveň decentne doplní vzhľad vášho telefónu. Púzdro dobre padne do ruky a dodá pocit istoty, zároveň zachová pohodlný prístup ku všetkým konektorom a funkčným tlačidlám. A vďaka materiálu FlexShock nebude púzdro nikdy rušiť mobilný signál, WiFi, ani žiadne senzory.

Parametre a špecifikácia

Typ
Zadný kryt Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Zadný kryt Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TECH21 Evo Elite pro Samsung Galaxy S7 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TECH21 Evo Elite für Samsung Galaxy S7 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TECH21 Evo Elite für Samsung Galaxy S7 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TECH21 Evo Elite pro Samsung Galaxy S7 Fekete.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií