Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Technaxx BT-X7 ružový

Zobraziť katalóg
Technaxx BT-X7 ružový
Bluetooth reproduktor 2 W, bluetooth 3.0, 300 mAh, micro USB, výdrž až 4 hodiny
Kód:  MK001t81a1 Produktové číslo:  4355

Technaxx BT-X7 ružový

Bezdrôtový reproduktor Technaxx BT-X7 v ružovom vyhotovení ohromí nielen svojimi kompaktnými rozmermi, ale aj oválnym dizajnom, ktorý očarí každého, kto očakáva od moderných technológií tiež reprezentatívny vzhľad. Či už vyrážate von s kamarátmi, chcete si užívať športovanie so svojou obľúbenou muzikou alebo relaxovať doma, všade nájde tento miniatúrny prenosný reproduktor svoje uplatnenie.

Kľúčové vlastnosti

  • kompaktné rozmery zaistí, že sa reproduktor zmestí aj do vrecka
  • výška reproduktoru je iba 36 mm, jeho priemer je 33 mm a hmotnosť 43 g
  • bluetooth umožňuje spárovanie s inteligentným zariadením
  • 300 mAh batéria vydrží až 4 hodiny na jedno nabitie
  • so vstavaným mikrofónom môžete reproduktor využiť aj ako handsfree
  • nabíjanie zaberie zhruba 1,5 hodiny

Neuveriteľne kompaktný reproduktor

V priemere má reproduktor len málo cez tri centimetre, jeho výška je 36 mm a hmotnosť len o málo presahuje 40 g. To sú rozmery, ktoré zaručia, že sa vám reproduktor bez problémov vojde do preplnenej batožiny, tak napríklad aj do vrecka. Zdrojom hudby se stane váš telefon či iné zariadenie disponujúce bezdrôtovým rozhraním bluetooth. Vstavaná batéria s kapacitou 300 mAh vydrží poháňať 2 W reproduktor až 4 hodiny na jedno nabitie. Nabíjanie prebieha prostredníctvom microUSB kábla a zaberie zhruba 1,5 hodiny. Vďaka vstavanému mikrofónu možno reproduktor využiť aj ako handsfree. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Technaxx BT-X7 ružový
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Technaxx BT-X7 růžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TECHNAXX X7 BT-pink. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TECHNAXX X7 BT-pink. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TECHNAXX X7 BT-rózsaszín.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií