Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

TECHNAXX MusicMan BT-X11 biely

Zobraziť katalóg
TECHNAXX MusicMan BT-X11 biely
Bluetooth reproduktor prenosný, Bluetooth 3.0, vstavané handsfree s mikrofónom, štýlový držiak, silikónové puzdro, vode, prachu a nárazu odolný, batérie 300mAh, doba prehrávania 2 - 4.5h, micro USB kábel
Kód:  MK001q5a Produktové číslo:  4465 Stránky výrobcu
TECHNAXX MusicMan BT-X11 biely Predaj skončil

TECHNAXX MusicMan BT-X11 biely

Dizajnový prenosný reproduktor MusicMan BT-X11 môžete mať so sebou naozaj kdekoľvek, napríklad aj v kúpeľni. Vďaka bezdrôtovému prehrávanie hudby Bluetooth a odolnej konštrukcii sa jedná o perfektného parťáka na cestovanie. Navyše s vstavaným mikrofónom ho možno použiť aj ako hands-free k vášmu telefónu. A pri tom vyzerá skvele!

kľúčové vlastnosti

  • Jednoduchý prenos hudby s prístrojmi podporujúcimi systém Bluetooth
  • Štýlový držiak na hladké povrchy
  • Ľahko uchopiteľné silikónové puzdro
  • Integrované hands-free funkcie s vstavaným mikrofónom
  • Vstavaná nabíjateľná lítium polymérová 300mAh 3,7V batérie
  • Karabína na bezpečné upevnenie
  • Ideálne pre cestovanie, jednoduchá inštalácia, kvalitný zvuk

Bluetooth - pohodlie bezdrôtového prenosu hudby

Tento reproduktor nepotrebuje na prehrávanie hudby žiadne káble. Jednoducho ho spárujete s vaším smartphonom, tabletom, notebookom a ďalšími zariadeniami podporujúcimi Bluetooth a môžete začať počúvať. Svoju hudbu si môžete s dobíjacou batériou užívať až celé 4 hodiny. Nabíja sa priloženým MicroUSB káblom.

Do kúpeľne i do prírody

Osobitná ochrana IPX5 z neho robí zariadenie odolné proti vode, prachu i nárazu. Súčasťou balenia je štýlový držiak na hladké povrchy a karabínka na upevnenie, a tak si môžete zavesiť reproduktor napríklad do kúpeľne a užívať si dokonalé relaxácie vo vani. Bluetooth má dosah až 10 metrov, a tak váš smartphone môže byť zároveň v inej miestnosti. Karabínka je ideálna tiež na pripevnenie na batoh, takže vás hudba bude sprevádzať kdekoľvek.

Kvalitné dielenské spracovanie

Reproduktor sa ovláda jednoducho a protišmykový silikón poskytuje jednoduchý úchop. Nechýba tlačidlo pre celkové vypnutie zariadenia. Reproduktor s výstupným výkonom 3 W sa nepoškodí ani častou manipuláciou, je totiž chránený mriežkou. Tento model trumfuje aj vzhledom, ktorý zaujme na prvý pohled.


Doplňujúce informácie:

Obsah balenia:
MusicMan® NANO Bluetooth Soundstation BT-X11
Kábel Micro USB
karabína
Držiak na hladké povrchy
Návod na obsluhu

Technické údaje:
Prevádzková vzdialenosť Bluetooth ~ 10 m (otvorený priestor)
Batérie doba nabíjania: ~ 1,5-2 hodiny
Batérie doba prehrávania: ~ 4 hodiny (stredný objem)
Batérie doba prehrávania: ~ 2 - 2,5 hodiny (najvyšší objem)
Ovládač: priemer 31 mm, 4 ohm, 3 W
Vstup: 20 mV - 500 mV
Frekvenčný rozsah: 180 Hz - 16 KHz
Prevádzková teplota: -10 ° C až do + 50 ° C

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TECHNAXX MusicMan BT-X11 biely
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TECHNAXX MusicMan BT-X11 bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TECHNAXX MusicMan BT-X11 Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TECHNAXX MusicMan BT-X11 Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TECHNAXX MusicMan BT-X11 Fehér.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií