Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Tefal Click and Taste BL142A

Zobraziť katalóg
Tefal Click and Taste BL142A
4,8 4 hodnotení
Stolný mixér 300W, 2 rýchlosti, sklenená nádoba objem 600ml, 4 brúsené antikorové ostria, sekáčik, mlynček na mletie korenia, orieškov
Kód:  TEFMS005 Produktové číslo:  BL142A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tefal Click and Taste BL142A

vypnuté
Kvalitní ostří

Kvalitné ostrie

Tento stolový mixér má 4 brúsené antikorové ostria a dokonca 2 rýchlosti. Zvládnete tak spracovať jemné mäkké plody, ale aj ľadovú triešť.

vypnuté
Odolná mixovací nádoba

Odolná nádoba na mixovanie

Sklenená nádoba s objemom 600 ml je odolná proti teplotnému šoku, je hygienická a tiež odolná proti zafarbeniu a zápachu.


Mixér, sekáčik a mlynček v jednom zariadení

Kompaktný stolový mixér so sklenenou nádobou, sekáčikom a mlynčekom s výkonným motorom je ideálny na prípravu všetkých vašich receptov a najmä prípravu ľadovej triešte. Výkon motora stolového mixéra Tefal Click and Taste je 300 W. Oceníte jeho kompaktnú veľkosť aj ochranné viečka pre príslušenstvo umožňujúcich ich využitie ako úložných dózičiek.


Jednoduché a bezpečné použitie

Na jednoduché používanie je vo veku šikovný otvor, cez ktorý môžete pridávať suroviny počas mixovania. Jednoduchá a rýchla je aj výmena nadstavcov a to vďaka patentovanej funkcii Click & Wash. Všetky nadstavce sú vhodné do umývačky riadu.

vypnuté
Možnost mytí v myčce

vypnuté
Tefal Click and Taste BL142A

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný motor ideálny aj na výrobu ľadovej triešte.
  • 2 rôzne rýchlosti na zvládnutie rôznych textúr.
  • Jednoduchá a rýchla výmena nadstavcov.
  • Ľahké pridávanie surovín počas mixovania vďaka otvoru vo veku.
  • Ľahké umývanie - všetky nadstavce sú vhodné do umývačky riadu.

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tefal Click and Taste BL142A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Click and Taste BL142A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Klicken und Tefal Geschmack BL142. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Klicken und Tefal Geschmack BL142. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal Click and Taste BL142A.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií