Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Tefal Clipso 6L P4370761

Zobraziť katalóg
Tefal Clipso 6L P4370761
4,8 9 hodnotení
nerez, zatváranie a otváranie jednou rukou, 3-vrstvové sendvičové dno, parný kôš, 5 poistiek, na všetky typy ohrevu
Kód:  EAY9001o Produktové číslo:  P4370761 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tefal Clipso 6L P4370761

Tefal Clipso je tlakový hrniec, vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, s objemom 6 litrov. Vďaka patentovanému systému je možné ho otvárať aj zatvárať pomocou jednej ruky, a tým je manipulácia s ním extrémne jednoduchá. Trojvrstvové dno pripomínajúce sendvič, kedy je do nerezovej ocele zabudovaný hliníkový plát, zabezpečuje dokonalé rozloženie tepla a pevnosť v priereze. Potraviny upravené pomocou tohto hrnca sú uvarené až za 3x kratší čas, než v hrnci normálnom.

Súčasťou balenia je parný kôš s drobnými otvormi na prípravu jedál v pare a brožúra s originálnymi receptami. Na výber máte tiež z dvoch rôznych pozícií varenia: nízky tlak pre zeleninu, ryžu, či zemiaky, alebo tlak vysoký pre mäso a ryby. Hrniec je vybavený 5 poistkami na bezpečné používanie. Po dovarení ho možno ľahko skladovať vďaka sklopnej rukoväti. s

Parametre a špecifikácia

Typ
Tlakový Hotovo!
Počet hrncov/panvíc v súprave
1 ks Hotovo!

Typ

Typ
Tlakový Hotovo!

Vlastnosti súpravy

Počet hrncov/panvíc v súprave
1 ks Hotovo!

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tefal Clipso 6L P4370761 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Tlakový hrnec 6l Clipso+ P4370761. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Clipso 6L P4370761. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Clipso 6L P4370761. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal Clipso 6L P4370761.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií