Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Tefal Uniflex SK5005 + Slimforce HB850A38

Zobraziť katalóg
Tefal Uniflex SK5005 + Slimforce HB850A38
Elektrická panvica 650W, nádoba 4l, nádoba s povrchom Prometal, Thermospot, rozoberateľný, veko s elektrickým telesom + tyčový mixér 700W, 2 rýchlosti, 4 nože, nádoba 0.8l
Kód:  TEFSET02 Produktové číslo:  SK5 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tefal Uniflex SK5005 + Slimforce HB850A38 Predaj skončil

Tefal Uniflex SK5005 + Slimforce HB850A38

S touto multifunkčné sadou elektrického hrnca Uniflex SK5005 a mixéra Slimforce HB850A38 650W od značky Tefal iste vykúzlite vo vašej kuchyni kulinárske skvosty pre vás, rodinu a priateľov. Jednotlivé zariadenia vám dokážu s istotou ušetriť čas aj námahu s prípravou toho najlepšieho jedla.

kľúčové vlastnosti

  • Multifunkčný hrniec s objemom 4 litre
  • Celkový príkon 650 W
  • Možno využiť na sporáku
  • Thermo-spot ukáže správnu teplotu
  • Nepriľnavý povrch sa ľahko čistí
  • Ponorný mixér s príkonom 700 W
  • Disponuje jednou funkciou + tlačidlom Turbo
  • Špeciálna ActivFlow technológie

Multifunkčný hrniec

Tento elektrický hrniec s príkonom 650 W vám dovolí prípravu jedál, pri ktorej sa medze nekladú. Možno ho využívať pre varenie pokrmov priamo na sporákoch v kontakte s varnou keramickou doskou alebo plameňom bežného sporáka. Thermo-spot vás spoľahlivo upozorní na okamih, kedy je teplota hrnca dostatočná na prípravu jedla. K zapekanie, dusenie či pečenie možno využiť veko hrnca so zabudovaným vykurovacím telesom.

Produkt možno servírovať priamo na váš jedálenský stôl vďaka elegantnému stojančeku. Súčasťou balenia je aj plastové veko, ktoré vám umožnia jedlo uchovávať v chladničke. Hrniec je opatrený nepriľnavým povrchom Prometal, ktorý sa ľahko udržuje v čistote.

Pomocník v kuchyni

Ponorný mixér s príkonom 700 W vám ponúka na výber jednu funkciu a tlačidlo turbo pre oslabenia aj tých najodolnejších potravín. Ergonomicky tvarovaná rukoväť sa skvele drží aj pri dlhšej príprave jedla. Technológia ActivFlow sa vyznačuje vnútorným brúsenie dvoch nožov a vonkajších zaostrovaním zvyšných dvoch ostrie. To zaručuje dokonalé rozmixovanie pripravovanej potravy v naozaj krátkom časovom intervale. Súčasťou balenia je aj plastová nádoba s objemom 0,8 litra.

História značky Tefal sa začala písať v roku 1954, kedy značku založil vo Francúzsku Marc Grégoire po tom, ako doma vyrobil pre svoju manželku prvú nepriľnavú panvicu. Postupne povrch aplikoval aj na ďalšie kuchynské náčinie a revolúcia vo varení bola na svete. Počas svojej dlhej histórie prišla značka s obrovským množstvom prevratných inovácií, medzi ktorými môžeme spomenúť napríklad bezdrôtovú žehličku. V súčasnosti zahŕňa ponuka značky Tefal nielen všetkých rôznych pomocníkov do kuchyne, ale aj žehličky alebo váhy. Od roku 1968 patrí značka Tefal do silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Poznámka:
» Všetky elektrické panvice
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tefal Uniflex SK5005 + Slimforce HB850A38 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Uniflex SK5005 + Slimforce HB850A38. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Uniflex SK5005 + Slimforce HB850A38. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Uniflex SK5005 + Slimforce HB850A38. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tefal Uniflex SK5005 + Slimforce HB850A38.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií