Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Alza pre firmy

Diskusia k Tempered Glass Protector 0,3 mm na Asus ZenPad 10

Zobraziť katalóg
Tempered Glass Protector 0,3 mm na Asus ZenPad 10 - Ochranné sklo

Diskusia k Tempered Glass Protector 0,3 mm na Asus ZenPad 10

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Tempered Glass Protector 0,3 mm na Asus ZenPad 10, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Tempered Glass Protector 0,3 mm na Asus ZenPad 10 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Tempered Glass Protector 0,3 mm na Asus ZenPad 10 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, je sice velmi hezké, že se na na videích dozvídám před čím mne sklo chrání a že balení obsahuje "aplikační tekutinu" ale jak se tekutina použije ne. Na obalu tekutiny sice cosi je, ale čínštinu se kvůli tomu určitě učit nebudu.

Dobrý den, mam Asus zenPad 10 model ( POOC.) staří asi 5/6 let je toto ochraně sklo vhodné děkuji Janák

Dobrý den.Bude toto ochranné sklo pasovat na tablet AUSU ZenPad 3s 10(ZO510M)

Dobrý den, také bych se chtěla zeptat na to samé, jestli bude ochrané sklo sedět na tablet Asus zenpad 10.1 (Z301M)?Děkuju

Dobry den, rad by som sa opytal rovnaku otazku ci sedi ochranne sklo na tablet ASUS Zenpad 10.1 (Z301M) a dostal presnu odpoved v zmysle ANO alebo NIE. Odpoved typu zrejme bude sediet alebo zrejme nebude sediet nie je adekvatna voci zakaznikovi. Aj vzhladom na tuto info zvazujem kupit tento table alebo nekupit. Dakujem

Bude ochrane sklo sedět na tablet ASUS Zenpad 10.1 (Z301M) ?

Dobrý den, bude toto ochranné sklo pasovat na ASUS ZenPad 10 (Z301MF) z Vaší nabídky? Děkuji.

P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií