Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Diskusia k Tempered Glass Protector 0.3mm pre Samsung A8

Zobraziť katalóg
Tempered Glass Protector 0.3mm pre Samsung A8 - Ochranné sklo

Diskusia k Tempered Glass Protector 0.3mm pre Samsung A8

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Tempered Glass Protector 0.3mm pre Samsung A8, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Tempered Glass Protector 0.3mm pre Samsung A8 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Tempered Glass Protector 0.3mm pre Samsung A8 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Toto sklo je mensie ako obrazovka telefonu, takze pri zapnutej obrazovke vidiet v obraze okraje skla. Navyse vobec nema zoblene rohy. A preco Alza nezverejnuje negativne recenzie???

Zakoupil jsem toto ochranné sklo pro Samsung A8 2018. Toto sklo nejenze nekryje celé sklo (s tím jsem pocital) ale nekryje ani celý display. Rozhodně doporučuji NEKUPOVAT, jsou to vyhozené penize

Taky mam problem s tim, ze ochranne sklo nekryje cely display. Co tedy s tim? Reklamovat?

Aplikoval jsem kryt na deklarovaným typ telefon, a sklo neprekryva celý display.. na kafe strane jsou cca 1-2 milimetry nekryje... Co s tím mohu dělat ?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda toto sklo patří na telefon Samsung galaxy A8 DUOS. Děkuji

P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií