Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Tescoma Džbán TEO 2.5l, s vylúhovaním a chladením

Zobraziť katalóg
Tescoma Džbán TEO 2.5l, s vylúhovaním a chladením
5 5 hodnotení
Džbán Varná kanvica s vyluhovacím sitkom, POZOR KREHKÉ s vyluhovacím sitkom, s chladiacim dielom na prípravu ovocných nápojov, zo žiaruvzdorného borosilikátového skla vhodná pre plynové, elektrické a sklokeramické sporáky
Kód:  TESDZ003 Produktové číslo:  646628.00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tescoma Džbán TEO 2.5l, s vylúhovaním a chladením Predaj skončil

Tescoma Džbán TEO 2.5l, s vylúhovaním a chladením

Multifunkčné sklenený džbán, ideálna pre prípravu horúcich a studených nápojov, si nájde miesto v každej domácnosti. Či už dávate prednosť čaji, ktorý pripravíte pohodlne pomocou vylúhovania sitka, alebo máte radšej chladené nápoje, ktoré vďaka chladiacemu dielu vydrží dlho studené. Nespornou výhodou džbánu je skutočnosť, že vodu na horúce nápoje v ňom môžete rovno variť. Žiaruvzdorné borosilikátové sklo je vhodné na plynové, elektrické aj sklokeramické sporáky. Ostatné časti džbánu, teda viečko, digesčnej sitko a chladiaci diel sú vyrobené z odolného plastu.

kľúčové vlastnosti

  • Džbán na horúce i studené nápoje
  • Digesčnej sitko na čaj
  • Chladiace diel udrží nápoj studený
  • Žiaruvzdorné borosilikátové sklo
  • Vodu variť priamo v džbáne
  • Vhodné na plynové, elektrické aj sklokeramické sporáky
  • Plastové časti z odolného materiálu

objem:
2,5 l

Farba:
oranžová

Poznámka:
» Všetky varné kanvice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tescoma Džbán TEO 2.5l, s vylúhovaním a chladením Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tescoma Džbán TEO 2.5l, s vyluhováním a chlazením. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tescoma Pitcher TEO 2,5 Liter, mit Auswaschung und Kühlung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tescoma Pitcher TEO 2,5 Liter, mit Auswaschung und Kühlung. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tescoma korsó TEO 2,5 liter, kimosódás és hűtés.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií