PET AP+ plus nový vizuál

Tescoma Nôž s keramickou čepeľou VITAMINO 12 cm, žltý

Zobraziť katalóg
Tescoma Nôž s keramickou čepeľou VITAMINO 12 cm, žltý
5 1 hodnotení
– šetrný ku krájaným pokrmom, zelenina a ovocie nevädne, vhodný najmä na prípravu detských a diétnych pokrmov a pod., zaoblená špička je odolná voči poškodeniu, čepele sú mimoriadne ostré, ochranné puzdro pre bezpečné skladovanie
Kód:  TESNU034 Produktové číslo:  642721.12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tescoma Nôž s keramickou čepeľou VITAMINO 12 cm, žltý Predaj skončil

Tescoma Nôž s keramickou čepeľou VITAMINO 12 cm, žltý

Možno už ste počuli, že úpravou produktov (a najmä tých čerstvých, ako je ovocie a zelenina) sa strácajú cenné živiny, vitamíny a minerály. Či už ide o lúpanie, krájanie, alebo tepelnú úpravu ... A kto by chcel jesť zeleninu, ktorá je zbavená vitamínov? Prečo sa pchať ovocím, ak bude bez živín? Jedzte svoje jedlo kompletné – pomocou keramických nožov Vitamino!

V čom sú iné ako obyčajné nože?

  • Keramická čepeľ vás neochudobní o jedinú živinu!
  • Môžete s nimi dať zbohom zvädnutej rozkrojenej zelenine
  • Predĺžená záruka potvrdí kvalitu
  • Sú navrhnuté tak, aby boli maximálne funkčné a bezpečné
  • Nezhrdzavejú ani v umývačke a nemáte šancu ich otupiť
  • Ide o vhodné nože pre diétne a detské jedlá; navyše vám uľahčia prácu

Varte a jedzte zdravšie!

Že kov škodí prospešným látkam v jedle? Krájajte keramikou! Kvalitné a ostré nože Vitamino s keramickou čepeľou si zamilujete. Nielen že sú krásne farebné a celkom iste sa budú v kuchyni skvele vynímať; sú tiež maximálne šetrné k jedlu, ktoré krájate. Zelenina a ovocie už nebude po rozkrojení vädnúť a usychať. A ak držíte diétu alebo varíte deťom, oceníte ich dvojnásobne: pre tieto pokrmy sú totiž najvhodnejšie.

Nože vám dlho vydržia – netupia sa, ani nehrdzavejú a ich špička je mimoriadne odolná voči poškodeniu či ulomeniu. Navyše je zaoblená a rukoväť je opatrená protišmykovou povrchovou úpravou, čo minimalizuje riziko poranenia. Nôž je dodávaný s ochranným puzdrom pre ešte bezpečnejšie skladovanie. Užiť si môžete aj predĺženú trojročnú záruku.

 

Parametre a špecifikácia

Typ noža
Univerzálny nôž Hotovo!
Dĺžka čepele
12 cm Hotovo!

Typ

Typ noža
Univerzálny nôž Hotovo!

čepeľ

Dĺžka čepele
12 cm Hotovo!
Poznámka:
» Všetky univerzálne nože

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tescoma Nôž s keramickou čepeľou VITAMINO 12 cm, žltý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tescoma Nůž s keramickou čepelí VITAMINO 12 cm, žlutý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tescoma Messer mit Keramikklinge VITAMINO 12 cm, gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tescoma Messer mit Keramikklinge VITAMINO 12 cm, gelb. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tescoma VITAMINO kés 12 cm -es kerámia pengével, sárga.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií