Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

TETESEPT Chrbtové a ramenné svalstvo 900 g

Zobraziť katalóg
TETESEPT Chrbtové a ramenné svalstvo 900 g
5 3 hodnotení
Soľ do kúpeľa – morská, má uvoľňujúci účinok pri ťažkostiach svalov chrbta, ramien a šije - 6,54 €/1 kg
Kód:  KSU017 Produktové číslo:  9005356015563
TETESEPT Chrbtové a ramenné svalstvo 900 g Predaj skončil

TETESEPT Chrbtové a ramenné svalstvo 900 g

Tetesept Chrbtové a ramenné svalstvo je prísada do kúpeľa so 100 % prírodnou morskou soľou, ktorá vyniká svojimi blahodarnými účinkami pri problémoch v oblasti chrbta. Prináša úľavu napätým a unaveným svalom chrbta, ramien a šije. V kombinácii s teplou vodou dokonale uvoľňuje svalové napätie a príjemne zahrieva stuhnuté miesta. Prirodzené dlhodobé zahriatie navodzuje pocit pohody. Ľahko rozpustná soľ do kúpeľa neobsahuje žiadne konzervačné látky. Rozmaznávajte svoje telo a doprajte si po náročnom dni prírodný ošetrujúci kúpeľ z morskej soli.

Aktívne látky:
Kúpeľová soľ obsahuje čistú morskú soľ bohatú na minerály a prírodné éterické oleje z Gaultéria, borievky, koriandru a výťažky zo zázvoru. V teplom ošetrujúcom kúpeli sa prejavia ich jedinečné uvoľňujúce účinky na chrbtové a ramenné svalstvo.

Účinky:
Po blahodarnom kúpeli je celé telo perfektne zregenerované a zrelaxované. Dôjde k citeľnému uvoľneniu unavených svalov a dostaví sa pocit upokojenia a pohody. 

Použitie:
Jeden uzáver kúpeľovej prísady s morskou soľou pridajte do tečúcej vody s teplotou 36 °C až 38 °C a vychutnajte si kúpeľ, ktorého dĺžka by nemala byť dlhšia 20 minút. 

Zloženie:
Maris sal, Juniperus communis fruit oil, Gaultheria procumens leaf oil, Cymbopogon winterianus herb oil, Zingiber officinalis root powder, Cymbopogon citratus leaf oil, Coriadndrum sativum seed oil, Carthamus tinctorius seed oil, Tocopherol, Polysorbate 20, Aqua, CI 16255, CI 42090, CI 75470, Geraniol, Citronellol, Limonene, Linalool

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
900 g (0,9 kg) Hotovo!
Typ prípravku
Soľ Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
900 g (0,9 kg) Hotovo!

Typ prípravku

Typ prípravku
Soľ Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TETESEPT Chrbtové a ramenné svalstvo 900 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TETESEPT Zádové a ramenní svalstvo 900 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TETESEPT tengeri fürdősó hát és a váll izmainak lazítására 900 g.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií