Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

TETESEPT Mangové mlieko 80 g

Zobraziť katalóg
TETESEPT Mangové mlieko 80 g
Soľ do kúpeľa -krémovo-penivá soľ - 21,13 €/1 kg
Kód:  TM234 Produktové číslo:  9005356017796

TETESEPT Mangové mlieko 80 g

Krémovo-penivá soľ do kúpeľa Tetesept Mangové mlieko sa dokonale stará o pokožku a zanecháva ju zamatovo jemnú a vláčnu. Jej zloženie je obohatené o 100% prírodnú morskú soľ a mangové maslo. Ošetrujúca krémovo mliečna kúpeľ s rozmaznávajúcou penou upokojuje telo aj myseľ, navodzuje pocit uvoľnenia a pohody. Svieža vôňa manga vám pomôže sa odreagovať a odpútať od každodenných problémov. Ľahko rozpustná soľ do kúpeľa neobsahuje žiadne konzervačné látky, parabény, minerálne oleje a silikóny. Rozmaznávajte svoje telo a doprajte si po náročnom dni krémovú ošetrujúcu kúpeľ s bohatou penou. 

Aktívne látky:

  • Prírodná morská soľ bohatá na cenné minerály vyniká svojimi blahodárnými účinkami na pleť
  • Ošetrujúce oleje pokožku upokojujú, vyživujú a podporujú jej regeneráciu
  • Aloe vera dodáva pleti optimálnu hydratáciu
  • Proteíny z mangového mlieka zaisťujú dodatočnú starostlivosť o pokožku

Účinky:
Po blahodárnej kúpeli sa budete cítiť oddýchnuto, vyrovnane a plní energie. Dôjde k relaxácii a uvoľneniu celého tela, vaša pokožka bude prevoňaná ovocnou mangovou vôňou.

Použitie:
Celé balenie kúpeľovej prísady s morskou soľou pridajte do tečúcej vody s teplotou 36 až 38 °C a vychutnajte si celkový kúpeľ, ktorej dĺžka by nemala byť dlhšia než 20 minút. 

Zloženie:
Maris sal, Sodium laureth sulfate, Disodium lauryl sulfosuccinate, Carthamus tinctorius seed oil, Chalk, Sodium coco-sulfate, Silica, Aloe barbadensis leaf juice powder, Prunus amygdalus dulcis oil, Parfum, MIPA-laureth sulfate, Laureth-4, Cocamide DEA, Hydrolyzed soy proteín, Tocopherol, CI 17200, Linalool, Citronellol, Limonene,
Benzyl benzoate

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
80 g (0,08 kg) Hotovo!
Typ prípravku
Soľ Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
80 g (0,08 kg) Hotovo!

Typ prípravku

Typ prípravku
Soľ Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TETESEPT Mangové mlieko 80 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TETESEPT Mangové mléko 80 g.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií