Protiplnění

TETESEPT Morské riasy 80 g

Zobraziť katalóg
TETESEPT Morské riasy 80 g
5 3 hodnotení
Soľ do kúpeľa - morská na podporu detoxikácie organizmu - 13,63 €/1 kg
Kód:  KSU009 Produktové číslo:  9005356012210

TETESEPT Morské riasy 80 g

TETESEPT Morské riasy je prísada do kúpeľa so 100% prírodnou morskou soľou a s výťažkami z morských rias, ktorá podporuje detoxikáciu organizmu. Vyniká svojimi čistiacimi, posilňujúcimi a stimulujúcimi účinkami. Povzbudzuje prekrvenie a látkovú výmenu, čím pomáha odviesť škodliviny z tela. Vyplavuje nečistoty a prirodzeným spôsobom tak skrášľuje postavu a zlepšuje stav pokožky. Ľahko rozpustná soľ do kúpeľa neobsahuje žiadne konzervačné látky. Rozmaznávajte svoje telo a doprajte si zdravotný kúpeľ z morskej soli.

Aktívne látky:
Kúpeľová soľ obsahuje čistú morskú soľ bohatú na cenné minerálne soli a prírodný extrakt z morských rias, ktorý mineralizuje, hydratuje a chráni pokožku a zanecháva ju zamatovo hebkú a mäkkú.

Účinky:
Pravidelným používaním soli do kúpeľa dochádza k podpore metabolizmu a k intenzívnejšiemu vylučovaniu škodlivých látok. Po blahodarnom kúpeli je pokožka hodvábne jemná a hladká.   

Použitie:
Celé balenie kúpeľovej prísady s morskou soľou pridajte do tečúcej vody s teplotou 36 až 38 ° C a vychutnajte si celkový kúpeľ, ktorého dĺžka by nemala byť dlhšia ako 20 minút. 

Zloženie:
Maris sal, Fucus vesiculosus extract, Laminaria digitata powder, Carthamus tinctorius seed oil, Tocopherol, Polysorbate 20, Aqua, Parfum, Cl 47005, Cl 42051, Limonene, Citral

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
80 g (0,08 kg) Hotovo!
Typ prípravku
Soľ Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
80 g (0,08 kg) Hotovo!

Typ prípravku

Typ prípravku
Soľ Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TETESEPT Morské riasy 80 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TETESEPT Mořské řasy 80 g.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií