PET PET

Diskusia k Thomson THS813

Zobraziť katalóg
Thomson THS813 - Satelitný prijímač

Diskusia k Thomson THS813

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Thomson THS813, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Thomson THS813 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Thomson THS813 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, potřeboval bych zjisti, zda toto zařízení má označení Skylink ready. Předem díky za informaci.

Chcel by som ludi informovat, ze tento prijmac rozhodne nieje super. V menu narazite na slova ako vyžadat miesto vyhladat a podobne bludy. Samotny primac po zapnuti do zasuvky, startuje velmi dlho, par krat cierna obrazovka, dokonca uz som videl ako 2x po sebe bootoval. Celkovo si dockate asi minutu kym uvidite obraz. Vypnutie do pohotovostneho rezimu je rychle, ale zapnutie z pohotovostneho rezimu stoji za nic. Prepinanie kanalov 4sekundy a aj viac. Najprv pojde zvuk(cierna obrazovka) az potom naskoci obraz po 4 sekundach. Sila za zariadenie, ktore sa prezentuje ako kvalitne. :D Je to lacna, pomala hracka nic viac. Ak ste fanusici cervenej farby v menu tak jej budete mat dostatocne. Vzhlad softwaru teda UI posobi ako stara stara velmi stara sega. Aj ta bola farebnejsia a nepripomina komunizmus. Ten primac ma sotva hodnotu 40eur... aj to je moc. Kupte si hoci co ine. Ale nie toto.

Dobrý den, rád bych se informoval, zda tento produkt má již aktualizovaný firmware s funkcí HOME TP? Bohužel v parametrech jsem ho nikde nenašel. Děkuji za odpověď.

P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií