PET AlzaBoxy Q1

Thule Chariot CX1 Blue + bike set

Zobraziť katalóg
Thule Chariot CX1 Blue + bike set
Vozík za bicykel jednomiestny, odpružený pre aktívne rodiny, hmotnosť 13,5 kg
Kód:  SPT1588 Produktové číslo:  872299038978 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Thule Chariot CX1 Blue + bike set Predaj skončil

Thule Chariot CX1 Blue + bike set

Radíte sa medzi jedincov, ktorí úplne prepadli športovým aktivitám pod holým nebom? Neviete si predstaviť víkend bez prechádzky prekrásnou prírodou v spoločnosti vašej milovanej rodiny? Pribudol vám do rodinky člen, ktorý by za vami zatiaľ nestíhal na bicykli? Alebo s vami nemôže brázdiť cesty na kolieskových korčuliach? S týmto multifunkčným vozíkom budete schopní športovať aj s vaším najmenším členom rodiny.

Kľúčové vlastnosti

  • Užite si veľa zábavy v prírode
  • Odpružená pevná konštrukcia
  • Bočnice umožnia cirkuláciu vzduchu
  • Moskytiéra nedovolí vstup hmyzu
  • Dostatočné úložné priestory
  • Ergonomické držadlo s brzdou
  • Možnosť využiť v mnohých variantoch

Dieťa sa bude cítiť ako v bavlnke

Aerodynamický tvar tohto dokonalého vozíka nielen skvele vyzerá, ale vy a vaše dieťa sa s ním na výletoch budete cítiť úplne skvele. Ergonomické držadlo sa výborne drží v rukách v každom počasí aj situácii. Rám z pevného materiálu odoláva otrasom na nespevnenej ceste, časť z nich dokáže ľahko absorbovať. Vďaka tomu sa vaše dieťa bude cítiť ako v bavlnke. Priedušné bočnice vybavené moskytiérou zaručia ideálne teplotné podmienky. Moskytiéra ochráni vaše dieťa pred nepríjemným hmyzom. Praktické úložné priestory vnútri kabíny poskytnú primerané miesto na uskladnenie hračiek, doplnkov stravy a ďalších dôležitých maličkostí. Miesto na helmu je neoddeliteľnou súčasťou tohto dokonalého produktu. Váš potomok tak bude v úplnom bezpečí. Na zloženie vozíka nie sú potrebné žiadne nástroje, v priebehu pár minút je pripravený na prevádzku a vy môžete pohodlne vyraziť na výlet.

Multifunkčný dravec

Vozík môže byť v priebehu chvíľky prestavaný a vy ho môžete použiť pri inom športe. Primárne využitie je vo štvorkolesovej forme. Tá je ideálna na potulky prírodou na nespevnených cestách. Jednoduchou úpravou získate trojkolesového dravca, za ktorým môžete uháňať na kolieskových korčuliach. V prípade potreby môžete vozík zastaviť pomocou kotúčových bŕzd alebo pomocou jednej ručnej brzdy. Produkt môže byť osadený aj konštrukciou na pripojenie za váš bicykel. Ľahké je však aj nasadenie lyží, s ktorými môžete brázdiť snehové svahy. Užite si veľa zábavy a športových zážitkov s týmto dokonalým multifunkčným dravcom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Thule Chariot CX1 Blue + bike set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thule Chariot CX1 Blue Disc + bike set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Thule Chariot CX1 Blue + kerékpár szett.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií