AlzaBoxy Q1 PET

TIGI B for Men Clean Up Peppermint Conditioner 750 ml

Zobraziť katalóg
TIGI B for Men Clean Up Peppermint Conditioner 750 ml
5 1 hodnotení
Kondicionér – pre mužov, pepermintový na stimuláciu pokožky, na každodenné použitie - 12,55 €/1 l
Kód:  KSVL0207a Produktové číslo:  615908411966

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TIGI B for Men Clean Up Peppermint Conditioner 750 ml Predaj skončil

TIGI B for Men Clean Up Peppermint Conditioner 750 ml

Vlasová kozmetika TIGI. Medzinárodná spoločnosť, spolupracujúca s kaderníkmi z celej zemegule kvôli získaniu najnovších a najaktuálnejších TOP štýlov. Výrobky kozmetiky Tigi pre mužov aj ženy sú obdarené skutočnou a ohromujúcou vôňou a účinkom. Tá vôňa Vás dostane!

TIGI B for Men Clean Up Peppermint Conditioner je pánsky kondiconér vhodný na každodenné použitie. Sviežy kondicionér podporuje rast vlasov. Obsahuje proteíny, prírodné výťažky z mäty a ženšenu, ktoré vlasy vyživujú, prekrvujú pokožku hlavy a tým podporujú rast vlasov, zároveň chráni vlasy pred škodlivými vplyvmi životného prostredia. Kondicionér osviežuje a stimuluje pokožku hlavy. Výťažky z koreňa ženšenu, prírodná mäta a proteíny chránia vlasy pred nepriaznivými vplyvmi životného prostredia a posilňujú ich. Vlasy sú vyživené a pripravené na flexibilný styling.


Účinky:
Podpora rastu vlasov a ich posilnenie.

Použitie:
Aplikujte na mokré šampónom umyté vlasy. Vmasírujte a potom dôkladne opláchnite. Je vhodný na každodenné použitie.

Typ vlasov:
Vhodné pre všetky typy vlasov, ktoré potrebujú podporu rastu.

Obsah:
750 ml

Zloženie:
AQUA (WATER/EAU), CETYL ALCOHOL, BRASSICAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, AMODIMETHICONE, CETEARYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), POLYQUATERNIUM-37, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, CETEARETH-20, STEARYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, PPG-1 TRIDECETH-6, CITRIC ACID, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL, PANTHENOL, MENTHOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, METHYLPARABEN, TETRASODIUM EDTA, TOCOPHERYL ACETATE, SILK AMINO ACIDS, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, HYDROLYZED QUINOA, HYDROLYZED ADANSONIA DIGITATA EXTRACT, ASCORBYL PALMITATE, ASCORBIC ACID, GLYCOSPHINGOLIPIDS, PHOSPHOLIPIDS, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ZINC GLUCONATE, SODIUM HYDROXIDE, POLYQUATERNIUM-11, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, NIACINAMIDE, HYDROLYZED SOY PROTEIN, DIMETHICONE COPOLYOL, CHOLESTEROL, CALCIUM PANTOTHENATE, ARGININE, ARCTIUM MAJUS ROOT EXTRACT, ACETYL TYROSINE, ORNITHINE HCL, GLUCOSAMINE HCL, CITRULLINE, BIOTIN, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Účinok
Regenerácia Hotovo!
Typ vlasov
Všetky typy vlasov Hotovo!
Objem
750 ml Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Účinok

Účinok
Regenerácia Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Všetky typy vlasov Hotovo!

Objem

Objem
750 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TIGI B for Men Clean Up Peppermint Conditioner 750 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TIGI B for Men Clean Up Peppermint Conditioner 750 ml.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií