Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

TIGI Bed Head Re – Energize Conditioner 750 ml

Zobraziť katalóg
TIGI Bed Head Re – Energize Conditioner 750 ml
5 2 hodnotení
Kondicionér účinok: lesk, hydratácia a výživa a regenerácia, typ vlasov: poškodené a nepoddajné a krepovité - 13,69 €/1 l
Kód:  KSVL0186 Produktové číslo:  615908415568
TIGI Bed Head Re – Energize Conditioner 750 ml Predaj skončil

TIGI Bed Head Re – Energize Conditioner 750 ml

TIGI Re Energize Conditioner je luxusný energizujúci kondicionér, ktorý je špeciálne vyvinutý na revitalizáciu, posilnenie a celkovú obnovu slabých a unavených vlasov. Tento unikátny kondicionér pôsobí ako liek na unavené vlasy. Okamžite ich revitalizuje, dodáva im energiu a lesk, znateľne uhladzuje povrch vlasových vlákien, zamedzuje zamotávaniu a krepovateniu, uchováva sýtosť a stálosť vašej farby. Tento výnimočný kondicionér je vhodný na každodenné použitie pre hĺbkovú obnovu, hydratáciu a dodanie energie vašim unaveným a zoslabeným vlasom.

Účinky:
Výsledkom používania sú celkovo obnovené, znovu energické a vitálne vlasy, ktoré sú pevné, silné, odolné proti vonkajším vplyvom, žiaria sviežim leskom a prirodzene zdravým vzhľadom. Vlasy sa ľahko rozčesávajú a upravujú.

Špecifikácia:
Výrobok je vhodný na slabé a unavené vlasy.

Objem:
750 ml

Zloženie:
Aqua (Water/Eau), Cetearyl Alcohol, Dimethiconol, Parfum (Fragrance), Stearamidopropyl Dimethylamine, Behenalkonium Chloride, Lactic Acid, Potassium Chloride, Dipropylene Glycol, Hexyl Cinnamal, Disodium EDTA, DMDM Hydantoin, Butylphenyl Methylpropional, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Linalool, Benzyl Benzoate, Limonene, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Účinok
Lesk, Hydratácia, Regenerácia Hotovo!
Typ vlasov
Poškodené, Nepoddajné a krepovité Hotovo!
Objem
750 ml Hotovo!
Typ prípravku
Oplachová Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Účinok

Účinok
Lesk, Hydratácia, Regenerácia Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Poškodené, Nepoddajné a krepovité Hotovo!

Objem

Objem
750 ml Hotovo!

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku
Oplachová Hotovo!
Produktové línie: Bed Head Bed Head Styling 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TIGI Bed Head Re – Energize Conditioner 750 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TIGI Bed Head Re-Energize Conditioner 750 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TIGI Bed Head Re - Energize Conditioner 750 ml.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií