Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

TISSOT T52142112

Zobraziť katalóg
TISSOT T52142112
Pánske hodinky – vodoodolnosť 3ATM
Kód:  KHO9483 Produktové číslo:  7611608188200

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TISSOT T52142112

Pánske analógové hodinky Tissot si vás na prvý pohľad získajú predovšetkým elegantným dizajnom a vysokou kvalitou spracovania. Klasicky poňatý biely ciferník s čiernymi indexmi a ručičkami dopĺňa dátumovka. Je chránený zafírovým hodinkovým sklíčkom, ktoré vyniká ako neobyčajnú tvrdosťou, tak aj vysokou odolnosťou proti poškriabaniu či pádu. Na puzdro bola využitá akostná antikorová oceľ. Čierny kožený remienok s tŕňovou sponou sa ľahko prispôsobí zápästie akýchkoľvek rozmerov.Vďaka vodoodolnosti zodpovedajúce štandardu 30M sa o hodinky nemusíte obávať pri umývaní rúk či prechádzkach v daždi. Sú vhodné na každodenné nosenie i do spoločnosti.

Hlavné prednosti:

  • Klasický elegantný dizajn
  • Vysoko kvalitné použité materiály - antikorová oceľ, zafírové sklíčko
  • Spoľahlivý strojček značky Quartz
  • Dátumovka

Elegancia a kvalita, ktorú oceníte

Zafírové sklíčko použité pri výrobe hodiniek je tým najkvalitnejším a najodolnejším sklíčkom, ktoré môžete získať. Jeho unikátna tvrdosť a odolnosť poskytuje hodinkám tú najlepšiu možnú ochranu. Ľahko odolá pádom, poškrabaniu i oderu.

Každodenné nosenie hodiniek spríjemňuje kvalitný kožený remienok - perfektne sa prispôsobí vášmu zápästiu, nedrie do kože a odolá zubu času. 

Hodinky Tissot T52142112 dostanete, v originálnej krabičke so záručným listom a návodom na použitie.

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TISSOT T52142112 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TISSOT T52142112. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TISSOT T52142112.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií