PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Tmavomodrý svět

Zobraziť katalóg
Tmavomodrý svět Film
3,0 2 hodnotení
Kód:  AVSV0005
Tmavomodrý svět Predaj skončil

Tmavomodrý svět

Vojnová dráma i milostný príbeh o priateľstve, hrdinstve a obetiach i láskach slovenských stíhačov v službách RAF za 2. svetovej vojny. Divácky najúspešnejší film roku 2001 ocenený štyrmi Českými levmi
Film Jana Svěráka je komorným ľudským drámou, odohrávajúcim sa na napínavom historickom pozadí. Príbehu o statočnosti, hrdinstve a nevďak histórie, ale aj príbehu o veľkej láske, priateľstve a chlapské cti dominuje Ondřej Vetchý v hlavnej úlohe Františka Slamy, pilota, ktorý po okupácii Československa v roku 1939 odišiel k Britskému kráľovskému letectvu bojovať proti Nemcom. Do každodenného boja o život, v ktorom má priateľstvo cenu zlata, zasiahne osudové stretnutie s Angličankou Susan. Príbeh pripomína odvahu tých, ktoré histórie zradila a na ktorých skutky by ani budúcej generácie nemali zabudnúť. Divácky najúspešnejší film roku 2001 bol ocenený štyrmi Českými levmi (réžia, kamera, hudba a strih), Cenou filmových kritikov, hlavnou cenou na festivale vo Varne a ďalšími.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií