Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Toshiba Hi-Speed Port Replicator III 180W

Zobraziť katalóg
Toshiba Hi-Speed Port Replicator III 180W
5 4 hodnotení
Dokovacia stanica pre notebooky Toshiba Portégé Z30-A/Z30t-A, Portégé R30-A, Tecra Z40-A, Tecra Z50-A, Tecra A50-A, Tecra W50-A; 180 W zdroj bez napájacieho kábla
Kód:  NV509h3b Produktové číslo:  PA5117E-1PRP Stránky výrobcu
Toshiba Hi-Speed Port Replicator III 180W Predaj skončil

Toshiba Hi-Speed Port Replicator III 180W

Hi-Speed Port Replicator III vám umožní pripojiť až 6 zariadení konektorom USB, zobrazovacie zariadenie cez VGA, DVI-D, HDMI či DisplayPort a spojiť sa so svetom gigabytovým Ethernetom. Stačí jednoducho pripojiť ku kompatibilnému notebooku a okamžite získate prístup ku všetkým perifériám, napríklad tlačiarni, dátovému úložisku aj polohovacím a zobrazovacím zariadením. Vysokorýchlostný replikátor portov je jednoducho ideálny, ak chcete byť naozaj produktívni.

Parametre a špecifikácia:

Kompatibilita:
Portégé Z30-A/Z30t-A, Portégé R30-A, Tecra Z40-A, Tecra Z50-A, Tecra A50-A, Tecra W50-A

Podporované režimy videa:
Zrkadlenie, rozšírené zobrazenie, primárna zobrazenie

Porty:
Grafické porty: VGA, DVI-D, HDMI, DisplayPort
Zvukové rozhranie: mikrofón, linkový výstup
USB: 2x USB 2.0, 4x USB 3.0
GigabitLAN
Zámok Kensington

Vyhotovenie:
Farba: čierna
Rozmery: 380,9 x 149 x 31,5 mm (Š x H x V)
Hmotnosť: 720 g

Štandardné príslušenstvo:
Manuál, AC adaptér (180 W)

Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Toshiba Hi-Speed Port Replicator III 180W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Toshiba Hi-Speed Port Replicator III 180W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Toshiba Hallo-Speed ??Port Replicator III 180W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Toshiba Hallo-Speed ??Port Replicator III 180W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Toshiba Hi-Speed ??Port Replicator III 180W.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií