AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k Toshiba Portégé Z30t-C-10Z kovový

Zobraziť katalóg
Toshiba Portégé Z30t-C-10Z kovový - Ultrabook

Diskusia k Toshiba Portégé Z30t-C-10Z kovový

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Toshiba Portégé Z30t-C-10Z kovový, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Toshiba Portégé Z30t-C-10Z kovový ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Toshiba Portégé Z30t-C-10Z kovový vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

3G/LTG modem v NTB zvládne 4G/LTE

notebook ma 3G/LTE modem, tak ma otazka je, co od operatora objednat, aby to bylo vhodne na pripojeni na internet? Neumim si ten modem vizualne vybavit, tak co je soucasti baleni, jeste jsem notebook nerozbalil, tak jestli mi poradite? A pak na prodejne prodejce rikal, ze se ma notebook zaregistrovat do 14dni skrze servis, poradite, kde a jak prihlasit a co je k tomu treba? Dekuji za info a pomoc. D.F.

P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií