Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Toyota Šijacie nite pre stroje radu JEANS

Zobraziť katalóg
Toyota Šijacie nite pre stroje radu JEANS
Šijacie nite – na látanie a šitie jeans a denim látok, 5 rôznych farieb džínsových nití
Kód:  TOYACC006 Produktové číslo:  GUT-SET Stránky výrobcu
Toyota Šijacie nite pre stroje radu JEANS Predaj skončil

Toyota Šijacie nite pre stroje radu JEANS

Kúpte si kvalitné šijacie nite na látanie a šitie jeans a denim látok na stroji Toyota Jeans. V balení značky Güttermann nájdete 5 rôznych farieb džínsových nití na overlock, na bezpečnostné švy, na jemné ozdobné stehy a tiež na ozdobné švy. Medzi niťami sú tri extra silné M782 s dĺžkou 100 m a s hrúbkou 40. Tie sú zo 100 % polyesteru a odporúčame ich pre veľkosť ihly NM 70 – 100. Zvyšné dve nite sú jeans s dĺžkou 200 m a s hrúbkou 75. Odporúčame ich pre veľkosť ihly NM 80 – 100. Tieto nite sú zo 70 % polyesterové a z 30 % bavlnené. 

Prečo si vybrať tieto nite na vaše šitie? 

  • Na látanie a šitie jeans a denim látok
  • Značka Güttermann
  • 5 rôznych farieb
  • Pre overlock, bezpečnostné švy, ozdobné stehy a ozdobné švy
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Toyota Šicí nitě pro stroje řady JEANS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Toyota Nähgarne für Maschinen der JEANS-Serie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Toyota Nähgarne für Maschinen der JEANS-Serie. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Toyota varrócérna JEANS gépekhez.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií