Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming AP+ plus nový vizuál

Diskusia k TP-LINK Archer C5 AC1200 Dual Band

Zobraziť katalóg
TP-LINK Archer C5 AC1200 Dual Band - WiFi router

Diskusia k TP-LINK Archer C5 AC1200 Dual Band

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa TP-LINK Archer C5 AC1200 Dual Band, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu TP-LINK Archer C5 AC1200 Dual Band ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k TP-LINK Archer C5 AC1200 Dual Band vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, chcle by som vedieť aku verziu produktu od spolocnosti ponukatu su priblizne 3 verzie. 1,0 ,1,2 a 2,0 o ktorych viem. Ale na vasej stranke som sa nedočital ktorá verzia to je a ešte ani neviem koľko zariadení tento router zvladne naraz.

Dobrý den, chybí zde informace o verzi, kterou dodáváte a také nevím, kolik antén to tedy má. Na obrázku a v popisu jsou 4, v parametrech uvádíte 6...

Dobrý den, uvítal bych návod v češtině, je předpokládám součástí balení? Uvedený odkaz na návod níže směřuje pouze na anglickou mutaci. Děkuji.

Dobrý den, rád bych se dotázal. Chtěl bych router koupit, ale mám početnou rodinu (3 syny a 3 dcery, z toho většina v pubertě) a jejich využívání internetového připojení nad kapacity současného routeru, myslíte že by následující router stačil? Žiji v centru prahy a máme připojení 250/250. Jde nastavit i filtr pornografie? Nerad bych, aby můj adolescentní syn nacházel na internetu nevhodné materiály, přecejen to není křesťanské. Děkuji, Renata K.

Dobrý den. Prosím, obsahuje tento router nějaký Antivir? Děkuji

Má tento router programovatelný kalendář wifi (zapínání-vypínání). Děkuji

Je možné nastavit router jako AP

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií