Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

TP-LINK TL-ER604W

Zobraziť katalóg
TP-LINK TL-ER604W
4,7 3 hodnotení
WiFi router – 802.11b/g/n až 300Mbps, 2× odnímateľná anténa, 1× GWAN, 3× GLAN, 1× GWAN/GLAN, VPN
Kód:  TP646b Produktové číslo:  TL-ER604W Stránky výrobcu

TP-LINK TL-ER604W

VPN smerovač a Wifi router TL-ER604W od spoločnosti TP-LINK je osadený 5-gigabitovými portami pre ethernet a na bezdrôtovej sieti umožní pristupovať rýchlosťou až 300 Mbit/s. Svoje uplatnenie nájde napríklad v menších kanceláriách, ktoré vyžadujú cenovo výhodné a bezpečné zariadenie pre realizáciu VPN pripojenia do vzdialenej pobočky, rovnako ako pri náročnejších domácich užívateľoch. Smerovač podporuje VPN protokoly IPsec, PPTP a L2TP. V prípade PPTP a L2TP pritom môže zastávať úlohu klienta aj servera. Samozrejmosťou je prepúšťanie ďalších VPN spojení cez smerovač.

Hardvérový VPN engine poskytuje veľmi zaujímavý výkon, pričom smerovač dokáže udržať až 30 LAN-to-LAN či client-to-LAN IPsec spojení. K pokročilým funkciám patrí podpora šifrovania DES/3DES/AES128/AES192/AES256, autentizácia pomocou MD5 alebo SHA, podpora protokolu IKE v režime main aj aggressive a tiež manuálna či automatická správa kľúčov. Pre obranu pred externými hrozbami je model TL-ER604W vybavený automatickou ochranou a detekciou DoS útokov, medzi ktoré patrí napríklad zahltenie TCP/UDP/ICMP paketmi, TCP scanning, Ping of Death a mnohé ďalšie hrozby.

TP-LINK TL-ER604W ďalej zaujme radom nadštandardných vlastností. Podporuje až 8 rozdielnych identifikátorov bezdrôtovej siete (SSID) a umožňuje tak oddeliť bezdrôtové siete pre firemné oddelenie či užívateľské skupiny. Funkcia hosťujúca sieť zase dovoľuje vytvoriť oddelenú sieť pre zákazníkov a obchodných partnerov, ktorí vyžadujú pripojenie k internetu. Profesionálna ochrana proti bleskom je navrhnutá pre prevenciu prieniku prepätia do elektrického zariadenia. Smerovač TL-ER604W si vďaka tomu poradí s prepätím až do 4 kV.

  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
300 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!
Typ
Single-Band Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
300 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Typ

Typ
Single-Band Hotovo!

Zabezpečenie

Šifrovanie
WPA, WPA2, WPA-PSK, WPA2-PSK Hotovo!

Konektory

LAN
3 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet externých antén
2 × Hotovo!
Typ antény
Odnímateľná Hotovo!
Zisk antény
5 dBi Hotovo!

Rozhranie

NAT funkcie
UPnP Hotovo!
Maximálny počet SSID
8 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
12,6 cm Hotovo!
Šírka
20,9 cm Hotovo!
Výška
2,6 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TP-LINK TL-ER604W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TP-LINK TL-ER604W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TP-LINK TL-ER604W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TP-LINK TL-ER604W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TP-LINK TL-ER604W.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií