Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál mini AD gaming

Diskusia k TP-LINK TL-MR3020

Zobraziť katalóg
TP-LINK TL-MR3020 - WiFi router

Diskusia k TP-LINK TL-MR3020

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa TP-LINK TL-MR3020, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu TP-LINK TL-MR3020 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k TP-LINK TL-MR3020 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Bude tento router umožňovat připojení k internetu, pokud místo USB modemu použiji mobil se zapnutým sdílením internetu přes USB kabel?

Je kompatibilný s Huawei E372 ak nie nepomôže aktualizácia alebo len dokúpenie kompatibilného usb Router dakujem

Huawei E372 je kompatibilný a ak nie treba iný router alebo iny usb modem alebo aktualizáciu software na reuteri a kde nájdem aktualizáciu ak stačí aktualizovať reuteri. DAKUJEM

Je tento router kompatibilny s huawei e3372h a sim orange. Mam problemy pripojit to. Router sa nechce pripojit k internetu a pritom mam spravne APN, mal by som upgradovat firmware ?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li se do tohoto routeru vkládá sim karta, popř. jestli máte v nabídce nějaký router s těmito možnostmi. Děkuji za radu.

Dobrý deň, chci se zeptat jestli se dá nato připojit externí hdd aby byl na sieti ? Ďakujem za odpoveď

Je možné využití konektoru Lan tohoto routeru pro připojení notebooku který nemá wi-fi na mobilní internet ( usb modem ) a současně se připojit jiným zařízením pomocí Wi-Fi?

[email protected]

Dobrý den, na fotkách jsem viděl přepínač 3G a WIFI. Chtěl jsem se tedy zeptat zda je možné mít internet přes 3G a následně ho sdílet přes wifi, nebo je k tomu potřeba ještě připojit další AP přes kabel?

Dobrý deň,chcem sa spýtať na tento 3G wifi router či je stabilný (nieje nutno často reštartovať) a či je kompatibilný s Huawei E367.

12
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií