P&G MS v hokeji_CZ

Diskusia k Trevi Karaoke XF 700

Trevi Karaoke XF 700 - Reproduktor

Diskusia k Trevi Karaoke XF 700

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Trevi Karaoke XF 700, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Trevi Karaoke XF 700 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Trevi Karaoke XF 700 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Zdravim Da se použivat když je zapojen na nabijeni? Je současti je i nabiječka?A jakou ma aku kapacitu.Nic z toho v popisu neni uvedeno. Moc diky

Kolik hodin vydrzi hrat?

Dobry, den chtel bych se zeptat jestli je lepsi jak Gogen BPS 626

Dobry den chtel jsem se zeptat zda li je tato soustava nabijeci a prenositelna, a nebo potrebuje zasuvku 220 V. Dekuji predem za odpoved.

P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií