Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Tribal NSS51

Zobraziť katalóg
Tribal NSS51
Prívesok materiál: chirurgická oceľ
Kód:  SP072 Produktové číslo:  NSS51

Tribal NSS51

Prívesok Tribal vyvedený v originálnom dizajne srdiečok uzavretých v obdĺžnikovom tvare je ideálnym šperkom pre ženy. Tento prívesok je vyrobený z lesklej nerezovej chirurgickej ocele vysokej kvality, ktorá sa používa hlavne pre výrobu piercingu a šperkov. Oproti striebru a zlatu je oceľ odolnejší, nekoroduje (nealeboerna a nežltne), neohýba sa, neláme sa, nemení farbu, na povrchu sa netvoria žiadne škvrny a je hypoalergénny.

Jeho čisto hladké prevedenie má na starosť unikátna technológia opracovania elektromagnetickým leštením, čo zaručuje jeho mikro vyhladenie. Šperky značky Tribal vynikajú kvalitným spracovaním a veľmi sofistikovaným dizajnom. Doprajte si tento módny doplnok, ktorý podčiarkne váš jedinečný štýl!


Parametre a špecifikácie:

Materiál:

Chirurgická oceľ 316L

Rozmery prívesku:
24 x 19 x 3 mm

Značka Tribal je tradičným výrobcom šperkov známym širokej verejnosti. Všetky šperky nesúce štítok Tribal sú vyrobené z prvotriednej chirurgickej ocele najvyššej kvality, sú hypoalergénne, farebne stále a odolné voči mechanickému poškodeniu aj korózii. Ich dizajn snúbi originalitu s eleganciou a súčasnými módnymi trendmi. Ženu akéhokoľvek veku ozdobia neobvyklou dávkou ženskosti.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tribal NSS51
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRIBAL NSS51.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií