Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

TRISTAR KA-5038

Zobraziť katalóg
TRISTAR KA-5038
3,0 1 hodnotení
Elektrický ohrievač 1500W, 3 nastavenia, keramické výhrevné teleso, oscilácie, integrovaná rukoväť
Kód:  TRITO001d Produktové číslo:  KA-5038

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TRISTAR KA-5038

Zostaňte cez zimu v pohodlí a teple so zariadením od spoločnosti Tristar. Či už potrebujete prehriať miestnosť bez radiátora či kachlí alebo si len jednoducho v noci prikúriť, je pre vás toto elektrické kúrenie tou pravou voľbou. Jednoducho nastavte požadovanú teplotu. Elektrický teplovzdušný ventilátor je komfortným riešením v každej domácnosti i kancelárii. Výrobce myslel i na estetiku a opatřil tak výrobek moderním designem, který bez větších problému zapadne do každého interiéru.Nastaviť si môžete 3 rôzne pozície a funkciu oscilácie.

kľúčové vlastnosti

  • Keramické výhrevné teleso
  • moderný dizajn
  • tichá prevádzka
  • 3 nastavenia a možnosť oscilácie
  • pohodlná rukoväť
  • Nastaviteľný termostat

Bez zbytočného rušenia

Keramický ventilátor disponuje veľmi nízkou hlučnosťou, takže sa môžete nerušene venovať ďalším činnostiam a aktivitám v miestnosti. Oceníte ho predovšetkým v zle izolovaných priestoroch a prievanu. Vašu domácnosť vyhreje veľmi rýchlo a vďaka jednoduchému ovládaniu aj pohodlne. Výhodu predstavuje vstavaná rukoväť, nízka hmotnosť a kompaktné rozmery pre ľahké prenášanie. Medzi bezpečnostné prvky patrí ochrana proti prehriatiu a svetelná indikácia prevádzky. Moderní ventilátor ve stylovém designu navíc nespaluje ani nevysouší vzduch. Vďaka nízkej spotrebe sa jedná o ekonomicky úsporné zariadenia. Užívajte si ozajstné teplo domova s ??týmto jedinečným pomocníkom.

Parametre a špecifikácia

Príkon
1 500 W Hotovo!
Počet stupňov výkonu
3 Hotovo!
Funkcie
Poistka proti prehriatiu, Termostat Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 500 W Hotovo!
Počet stupňov výkonu
3 Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Poistka proti prehriatiu, Termostat Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TRISTAR KA-5038 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRISTAR KA-5038. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TRISTAR KA-5038. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TRISTAR KA-5038. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TRISTAR KA-5038.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií