Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy mini AD gaming

Diskusia k Trust Bluetooth USB 4.0 Adapter

Zobraziť katalóg
Trust Bluetooth USB 4.0 Adapter - Bluetooth adaptér

Diskusia k Trust Bluetooth USB 4.0 Adapter

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Trust Bluetooth USB 4.0 Adapter, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Trust Bluetooth USB 4.0 Adapter ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Trust Bluetooth USB 4.0 Adapter vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

bude fungovat na sluchátka, který mají bluethoot 4.2?

Dobry den mam Bluetooth adepter 4 a chtel bych si zakoupit bezdratova sluchatka z Bluetooth 5 budou fungovat s timhle adapterem

Lze spárovat s televizorem LG dik

jde to spárovat s bezdrátovými sluchátky které mají bluetooth 4.1?

Kdysi jsem zakoupil myš Trust Evo Advanced Laser Mouse, avšak jsem ztratil příjímač a myš je mi tak k ničemu. Mohu to koupí tohoto nahradit tak, aby mi myš opět sloužila? Díky za odpověď

Dobrý den koupil jsem si na hraní sluchátka https://www.alza.cz/beats-studio3-wireless-matne-cerna-d5119138.htm?o=6 v NTB fungují bezvadně jako headset mikrofon i sluchátka nicméně když jsem koupil adaptér do PC tak se chytá jen zvuk půjde u tohoto adaptéru připojit jak zvuk tak mikrofon umí to rozeznat pokud se jedná o head set ?

Dobrý den, je možné připojit airpods pro přes tento adaptér? Pokud ne tak přes jaký?

Dobrý den, chci se zeptat, zda v pořádku propojím sluchátka LAMAX Base1, která mají verzi BT 4.2 Pokud by to nešlo, můžete mi poradit, jaký adaptér zakoupit, aby vše fungovalo? Jak zvuk tak mikrofon? Děkuji

Dobrý den, je tento reciever kompatibilní i se starší sadou 17100 (myš+klávesnice)? Děkuji za odpověď.

Dobrý deň chcel by som sa opýtať či pôjdu s týmto adaptér separovať sluchátka jbl reflect flow a či bude možné aj zosilňovač zvuk pretože u starých sluchátok na 3.5mm Jack som mal problém ze hrali oveľa slabšie než na mobile a už sa nedali zosilnit.

123...
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií