Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Trust Crystal In-ear Headphones with microphone & remote, ružové

Zobraziť katalóg
Trust Crystal In-ear Headphones with microphone & remote, ružové
4,0 1 hodnotení
Slúchadlá do uší – 20-20000Hz, jack 3.5mm, dĺžka kábla 120cm
Kód:  JS257u1b Produktové číslo:  21288 Stránky výrobcu
Trust Crystal In-ear Headphones with microphone & remote, ružové Predaj skončil

Trust Crystal In-ear Headphones with microphone & remote, ružové

Slúchadlá môžu podčiarknuť vašu osobu rovnako tak dobre ako drahé oblečenie. Nedokážete si predstaviť ani chvíľku bez nejakého šperku? Nevadí. Spoločnost Trust prichádza so slúchadlami, ktoré zdobené kameňmi od Swarovského. Skvele vyzerajú a navyše aj skvele hrajú. Stereo slúchadlá s 10 mm meničmi v kombinácii s neodýmiovými magnetmi dobre poslúžia pre počúvanie hudby bez rozdielu žánru. Spolu s nízkou hmotnosťou zaručia pohodlné dlhodobé nosenie. Hodia sa pre každodenné počúvanie hudby aktívnych užívateľov, ktorí sú stále v pohybe. 

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantné každým kúskom
  • Zdobené kameňmi od známej spoločnosti Swarovski
  • Súčasťou balenia sú mäkké násady v troch rôznych veľkostiach
  • Vybavené mikrofónom a tlačidlami pre jednoduché ovládanie

Pre široké spektrum prístrojov

Využiť môžete ovládač na kábli pre reguláciu hlasitosti aj ovládanie telefónu. Podpora širokého spektra prístrojov je zaistená prítomnosťou štandardného 3,5 mm jack konektora. Môžete ich teda použiť k najrôznejším multimediálnym prehrávačom, mobilným telefónom, tabletom a pre mnoho ďalších zariadení. Na kábli slúchadiel sa nachádza aj mikrofón, ktorý slúži pre pohodlné telefonovanie. Užívateľov určite poteší skutočnosť, že slúchadlá majú 120 cm dlhý kábel. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Trust Crystal In-ear Headphones with microphone & remote, ružové
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust Crystal In-ear Headphones with microphone & remote, růžová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trust Crystal In-ear Headphones with microphone & remote, rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trust Crystal In-ear Headphones with microphone & remote, rosa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trust Crystal In-ear fülhallgató mikrofonnal és távkapcsoló gombbal - rózsaszín.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií