PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Trust GXT 353 Vibration Headset for PS4

Zobraziť katalóg
Trust GXT 353 Vibration Headset for PS4
5 1 hodnotení
Herné slúchadlá na Playstation 4, meniče 40 mm, dĺžka kábla 3 m, USB
Kód:  JS257s3j5 Produktové číslo:  21302 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Trust GXT 353 Vibration Headset for PS4

Užiť si obľúbenú hru, nie je len o vysokom rozlíšení obrazu. Svoju nezastupiteľnú úlohu určite zohráva aj zvuk. Zháňate Ak slúchadlá, ktorá ponúka skvelý pomer kvality a ceny, ste práve na správnom mieste. Máme pre vás pripravená slúchadlá, ktoré vyhovie potrebám aj tých náročnejších užívateľov. 

kľúčové vlastnosti

  • Výkonné aktívne 40mm reproduktorové meniče s vibračnými basy
  • Mäkké polstrovanie pre uši a prispôsobiteľný temennej pások
  • Integrované ovládanie hlasitosti, tlačidlo stlmenie mikrofónu a tlačidlo pre zapnutie / vypnutie vibrácií
  • Pripojenie USB pre krištáľovo čistý zvuk a chatovanie bez hlasového skreslenia
  • Extra dlhý 3m kábel
  • Podsvietené boky
  • Určené najmä pre PS4

S citom pre dizajn

Náušníky sú vybavené osvetlením, vďaka ktorému budete vyzerať vskutku štýlovo. Nechýba tu ani mikrofón pre lepší kontakt so spoluhráčom. S týmito štýlovými slúchadlami môžete rozbehnúť vaše on-line herné zápolenia okamžite a na plné pecky. Herná zápasy môžu trvať naozaj dlho. Z tohto dôvodu boli na výrobu slúchadiel použité len tie najlepšie materiály. Měkké a prodyšné náušníky zaručují maximální pohodlí i při opravdovém zápolení. Prinesú vám dokonalý komfort aj počas nekonečných bitiek. Na konci budete mať chuť začať hneď znova. 

Pohodlie na prvom mieste

Náhlavní audio soupravu si dokonale přizpůsobíte díky nastavitelné délce. Budete tak mať vždy istotu, že vám na hlavu padnú presne tak, ako majú. Užívateľov určite poteší fakt, že slúchadlá sú vybavené 40mm vibračnými meničmi "Active Bass". Doprajte si pohlcujúci zážitok z prostredia všetkých príbehov hier aj filmov. Vášmu hranie dá úplne novú úroveň a zaručene aj značnú výhodu. Presne s nimi lokalizujete, z ktorého smeru sa blíži vaši nepriatelia. K zapojeniu stačí iba voľný port USB na vašu konzolu. Herná zápolenia potom môže okamžite začať. 

Parametre a špecifikácia

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!

Platforma

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!
Poznámka:
» Všetky slúchadlá na PS4

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Trust GXT 353 Vibration Headset for PS4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust GXT 353 Vibration Headset for PS4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trust GXT 353 Vibration Headset for PS4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trust GXT 353 Vibration Headset for PS4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trust GXT 353 Vibration Headset for PS4.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií