Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Tucano Tratto Large 17 "čierna

Zobraziť katalóg
Tucano Tratto Large 17 "čierna
Taška na notebook - Materiál polyester, pre notebook 15.6 "a 17"
Kód:  THY009b6t1 Produktové číslo:  TU-BTRAXL17 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tucano Tratto Large 17 "čierna

Často vo svojej práci cestujete z miesta na miesto a potrebujete mať po ruke notebook či tablet, ideálne oboje? Aby ste mohli svoje pracovné nástroje ľahko prenášať, prichádza spoločnosť Tucano s taškou Tratto Large pre notebooky s maximálnou uhlopriečkou 17 ". Taška poskytne vašej prenosnej elektronike nielen potrebnú ochranu, ale zároveň sa vďaka svojej neprehliadnuteľné elegancii stane skvelým módnym doplnkom.   

kľúčové vlastnosti

  • brašna Case Logic Bryker zaujme svojím elegantným vzhledom
  • bezpečne v nej môžete prenášať 15,6 "a 17,3" notebook
  • vďaka polyesteru je brašna ľahká a odolná voči poveternostným vplyvom a vlhku
  • tašku možno nosiť v ruke alebo si ju bez problémov prehodíte cez rameno
  • v zadnej časti brašne nájdete popruh pre uchytenie k teleskopickej rukoväti kufra

Dostatok priestoru pre všetko dôležité

Aj napriek svojej štíhlosť prekvapí táto elegantná brašna pre každodenné použitie svojím objemom. Bez problémov do nej vložíte svoj ??notebook o veľkosti 15,6 "alebo 17,3". Pre ten je tu rezervované miesto v samostatnej vrecku, ktoré poskytne displeji tabletu maximálnu ochranu. Rovnako tak sa do brašne zmestí všetko príslušenstvo vrátane sieťového zdroja. Aby toho nebolo málo, nájdete vo vnútri tiež vrecko na dokumenty. Do predného vrecka uschováte drobnejšie elektroniku ako napríklad externý harddisk, mobilný telefón aj s PowerBank, poprípade MP3 prehrávač či písacie potreby. 

Odolná brašna na cesty

Polyester, z ktorého je taška vyrobená, zaručí jej ľahkosť a zvýšenú odolnosť voči poveternostným vplyvom a vlhku. Vnútorné polstrovanie ochráni prístroje vo vnútri pred prípadnými nárazmi a otrasmi. Tašku môžete vďaka čalúneným uchám prenášať v ruke. Ak si ju však budete chcieť prehodiť cez rameno, poslúži vám k tomu odnímateľný ramenný popruh. Ak cestujete na ďaleké cesty a beriete si so sebou často kufor, iste oceníte popruh v zadnej časti tašky, určený pre uchytenie k teleskopickej rukoväti kufra. Svoju prácu, ale aj zábavu tak môžete mať s touto taškou vždy po ruke. 

Pred objednaním si skontrolujte rozmery vášho notebooku, aby ste predišli výberu nevhodnej tašky na vaše zariadenie.


Parametre a špecifikácia

Materiál
Polyester Hotovo!
Hĺbka
12 cm Hotovo!
Šírka
47 cm Hotovo!
Výška
33 cm Hotovo!
Materiál
Polyester Hotovo!

Materiál

Materiál
Polyester Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Hĺbka
12 cm Hotovo!
Šírka
47 cm Hotovo!
Výška
33 cm Hotovo!

Materiál

Materiál
Polyester Hotovo!

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku
17,3" Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tucano Tratto Large 17 "čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tucano Tratto Large 17" černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tucano Tratto Large 17 "schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tucano Tratto Large 17 "schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tucano Tratto Nagy 17 "fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií