PET AD homeoffice

Diskusia k Turing Monolith Chaconne

Turing Monolith Chaconne - Mobilný telefón

Diskusia k Turing Monolith Chaconne

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Turing Monolith Chaconne, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Turing Monolith Chaconne ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Turing Monolith Chaconne vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Cena Aspon přibližna ne pevná bude to nad 30k? asi přepokladam že jo

Kdy bude uveden telefon na trh a za kolik?

to je s galaxie

hezky pruzkum zajmu zakazniku? aneb co berete za bily prasek v ájtí dept.? Tesite se? to ja taky... a pak jeste pohadka o karkoolce pac tadle cihla za 3000eur bude horet jako Note 7 uz na papire pred uvedemí na trh...

Vážne si myslíte, že bude takéto zariadenie niekedy predstavené? ˘ Ak aj áno cena bude astronomická.

Dobrý deň. Vie mi niekto povedať mesiac alebo rok, kedy je naplánovaný predaj toho telefónu? Je to vôbec reálne alebo len nejaký pokus?

P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií