Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Tvary - Sova

Zobraziť katalóg
Tvary - Sova
Didaktická hračka vhodná od 1 roka
Kód:  HRAa3901 Produktové číslo:  8854740051325

Tvary - Sova

 

Plantoys Sova je špičková didaktická hračka vyrobená z kvalitného a zdravotne bezchybného dreva. Na prvý pohľad zaujme svojím veselým farebným vypracovaním. Súprava obsahuje sovičku a 4 tvary, ktoré do nej možno vkladať. Hračka je zameraná na rozvoj a precvičovanie jemnej motoriky, koordináciu rúk, rozpoznávanie tvarov aj farieb a prinesie vašim deťom zábavu na dlhé hodiny.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
PlanToys Sova

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

 

PlanToys používa pri svojej výrobe hračiek lepidlo bez formaldehydov a farby na vodnej báze, ktoré sú bezpečné, bez olova a iných ťažkých kovov. Pre obaly a tlačené materiály sa využíva recyklovaný papier. Hračky majú certifikát FSC (pre ekologicky šetrné, sociálne prospešné a ekonomicky životaschopné obhospodarovanie lesov) a ISO 9001 (pre vysokú kvalitu produktov) a 14001 (manažment životného prostredia).

 

Parametre a špecifikácia:

Rozmery:
19 x 10 x 17,5 cm

Materiál:
kvalitné drevo

Odporúčaný vek:
1+

 

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Dĺžka/hĺbka
10 cm Hotovo!
Šírka
17,5 cm Hotovo!
Výška
19 cm Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka/hĺbka
10 cm Hotovo!
Šírka
17,5 cm Hotovo!
Výška
19 cm Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tvary - Sova Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plan Toys Tvary - Sova. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plan Toys Shapes - Sova. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plan Toys Shapes - Sova. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Plan Toys Formák - Bagoly.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií