AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

U-Shot Monochrome black

Zobraziť katalóg
U-Shot Monochrome black
Držiak s alu hlavicou, ktorá je odolná voči slanej vode, hmotnosť: 105 g, dĺžka 18 cm - 49 cm, max. hmotnosť kamery: 3 kg
Kód:  OG082q Produktové číslo:  USHOT_MONO_BLACK

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

U-Shot Monochrome black Predaj skončil

U-Shot Monochrome black

Teleskopický držiak U-Shot od firmy XSories je v zloženom stave dlhý iba 18 cm, takže sa vám zmestí do každého vrecka. A pritom ho možno predĺžiť až na neuveriteľných 49 cm a unesie fotoaparát či kameru s váhou 3 kg. Pri použití so širokouhlou kamerou potom dosiahnete zábery s prekvapivo širokým pozadím. Čalúnené držadlo v kombinácii s pútkom je na udržanie v ruke úplne úžasné.

Vďaka univerzálnej skrutke 1/4 palca môžete na držiak pripevniť akúkoľvek kameru a jednoducho ju pevne fixovať v ľubovoľnom uhle. Držiak je možné uzamknúť na akejkoľvek dĺžke. Držiak radu U-shot je dokonalým nástrojom na zachytenie jedinečných selfie, kreatívnych fotografií a videí z vašich najkrajších životných zážitkov - extrémnych športov, voľnočasových aktivít, koncertov a výletov, a to vo dne aj v noci.

Kľúčové vlastnosti

  • Držiak dlhý 18 cm sa vám zmestí do každého vrecka
  • Obrovská maximálna dĺžka
  • Puzdro a guľová skrutka z ľahkej a pevnej hliníkovej zliatiny
  • Mäkké držadlo s pútkom umožňuje pevné držanie
  • Nepatrná hmotnosť 105 gramov
  • Eloxovaný hliník a univerzálna skrutka 1/4"
  • Je odolný voči slanej vode
Poznámka:
» Všetky držiaky na kameru

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si U-Shot Monochrome black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte U-Schnaps Monochrome schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte U-Schnaps Monochrome schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: U-Shot egyszínű fekete.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií