AlzaBoxy Q1 Galaxy A55 | A35 5G

UAG Rogue Red iPad Pro

Zobraziť katalóg
UAG Rogue Red iPad Pro
Ochranný kryt protišmyková úprava materiálu, vystužený v rohoch krytu, vysoká odolnosť voči pádom / otrasom / nárazom, spĺňa vojenské normy (MIL STD 810G 516.6), možnosť upnúť stylus na kryt, možnosť nastavenia 5 pozícií naklonenia integrovaného stojanu, zariadenia možno dobíjať aj v kryte
Kód:  UAG028r Produktové číslo:  UAG-IPDPRO-RED Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

UAG Rogue Red iPad Pro Predaj skončil

UAG Rogue Red iPad Pro

Originální kryt značky UAG byl vyroben pro maximální bezpečnost a ochranu. Velmi účinný při nechtěném pádu vašeho iPadu. Zabrání jakémukoliv mechanickému poškození. Je vysoce odolný a skvěle padne. Chrání každou citlivou část, která by při pádu na zem mohla být ohrožena. Díky hliníkovému stojánku si můžete libovolně nastavit polohu vašeho elektronického přístroje. Snadný přístup ke všem tlačítkům a portům. I přes vysoce účinnou ochranu obalu není citlivost dotykového displeje snížena. Splňuje vojenské normy (MIL STD 810G 516.6). 

Klíčové vlastnosti

  • Vhodný pro iPad Pro
  • FrogSkin™ protiskluzový materiál
  • Hliníkový stojan (5 volitelných poloh)
  • Vestavěný držák na Apple tužku
  • Kompatibilní s Apple Smart Keyboard
  • Vysoce odolný proti pádům a otřesům

Parametre a špecifikácia

Farba
Červená Hotovo!
Materiál
Guma Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!

Typ a materiál

Materiál
Guma Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UAG Rogue Red iPad Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UAG Rogue Rot für iPad. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UAG Rogue Rot für iPad. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: UAG Rogue Red.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií