Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Ubiquiti EdgeRouter PoE

Zobraziť katalóg
Ubiquiti EdgeRouter PoE
4,7 6 hodnotení
Router 5× GLAN, procesor s frekvenciou 500 MHz, 512 MB RAM, 2048 MB Flash úložisko, porty RJ-45: 5ks, porty 10/100/1000Base-T: 5, TCP/IP, DHCP, NAT, DNS, IPsec, L2TP, prepínacia kapacita 3 Gb/s
Kód:  PW088e Produktové číslo:  ERPoe-5 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ubiquiti EdgeRouter PoE

EdgeRouter PoE je super výkonný router od známeho výrobcu Ubiquiti, ktorý spadá do zbrusu nového radu EdgeMax. Disponuje hneď piatimi Gbit ethernetovými portami a dvojjadrovým procesorom s výkonom 500 MHz. Je tak vhodný do menších a stredných firiem, kde sa kladie dôraz na bezpečnosť vo vašej podnikovej sieti. Router garantuje vysokú priepustnosť až 1 milión paketov za sekundu a bez problému sa vyrovná oveľa drahším routerom.

Parametre ako profesionál

Jadro tohto routera tvorí dvojjadrový procesor MIPS64 pracujúci na frekvencii 500 MHz s hardvérovou akceleráciou spracovania paketov, ktorý spolupracuje s 512 MB operačnej pamäte typu DDR2 a 2 GB dátového úložiska. Na pripojenie k sieti je vybavený päticou gigabitových Ethernet portov, ďalší port  slúži pre správu. Medzi jeho hlavné prednosti a hlavné rozdiely oproti verzii Lite je, že je vybavený navyše 3x GBit ethernetovými portami, ktoré sú plne konfigurovateľné v režime SWITCH alebo ROUTER s podporou PoE 24 V/48 V.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný router pre menšie a stredné firmy
  • Vysoká priepustnosť až 1 milión packetov za sekundu
  • Vyhradené porty na konfiguráciu v režime Switch alebo Router
  • Operačný systém EdgeOS na jednoduchú konfiguráciu

Široké možnosti konfigurácie

Operačný systém EdgeOS s webovou administráciou, ktorý je súčasťou routeru, je vysoko stabilný systém s radom užitočných funkcií. Podporuje IPv6 protokol, statické smerovanie, protokoly OSPFv3, RIP a BGP. Z bezpečnostných funkcií ponúkne ACL a Zone firewall, NAT, OpenVPN, IPSec a protokoly PPTL L2TP. Samozrejmosťou je služba DHCP, DNS forwarding a zabezpečenie kvality služieb Quality of Service (QoS).

Široké možnosti konfigurácie

Router ponúka intuitívne grafické užívateľské rozhranie Advanced UI, prostredníctvom ktorého budete schopní ovládať všetky vyššie opísané funkcie a tiež získate informácie o aktuálnom stave. Samozrejmosťou je aj logovanie udalostí a podrobné štatistiky prevádzky. Rozhranie je prístupné jednoducho cez webový prehliadač. Router je možné nakonfigurovať aj pomocou terminálovej konzoly CLI (Command Line Interface) a nastaviť všetko potrebné v príkazovom riadku a využiť tak plný potenciál tohto zariadenia, prípadne cez SSH.

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
200 mm Hotovo!
Výška
30 mm Hotovo!
Hĺbka
90 mm Hotovo!
Prepínacia kapacita
3 Gb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Rozmery

Šírka
200 mm Hotovo!
Výška
30 mm Hotovo!
Hĺbka
90 mm Hotovo!

Rýchlosť

Prepínacia kapacita
3 Gb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!
Paketová kapacita (64B pakety, v miliónoch paketov/s)
1 ks Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
360 g Hotovo!

Porty

RJ-45
5 ks Hotovo!
10/100/1000Base-T
5 Hotovo!

Procesor

Frekvencia
500 MHz Hotovo!

Štandardy a protokoly

Štandardy a protokoly
TCP/IP, DHCP, NAT, DNS, IPsec, L2TP Hotovo!

Rozhraní

LAN (fixný)
5 x Hotovo!

Úložisko

Flash
2 048 MB Hotovo!
Operačná pamäť
512 MB Hotovo!

Typ a funkcie

Funkcie
Port VLAN, QoS Hotovo!
Typ
Router, Desktop Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ubiquiti EdgeRouter PoE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ubiquiti EdgeRouter PoE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ubiquiti PoE EdgeRouter.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií