Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Uhlsport Basic Line 2.0 Players Bag - Black / royal 75 L

Zobraziť katalóg
Uhlsport Basic Line 2.0 Players Bag - Black / royal 75 L
5 2 hodnotení
Športová taška na futbal s úložným priestorom na topánky, (56x31x43,5cm)
Kód:  SPT5179 Produktové číslo:  4051309436553
Uhlsport Basic Line 2.0 Players Bag - Black / royal 75 L Predaj skončil

Uhlsport Basic Line 2.0 Players Bag - Black / royal 75 L

Štýlová taška Uhlsport BASIC LINE je praktickým doplnkom pre každého športovca. Je určená primárne pre futbalistov, ale ocenia ju zaiste aj milovníci iných športov. Klasický dizajn v kombinácii s veľkosťou a šikovným riešením úložného priestoru robí z tašky vhodné batožina pre cestu na tréning, zápas alebo napríklad len do posilňovne.

kľúčové vlastnosti

  • Klasický športový dizajn s logom Uhlsport
  • Vystužený úložný priestor na topánky
  • Nastaviteľný ramenný popruh s polstrovaním
  • spevnené dno
  • Čiernomodrej farebné prevedenie
  • Rozmery tašky 56 × 31 × 43,5 cm

praktickosť predovšetkým

Taška Uhlsport BASIC LINE je vybavená dvoma spojitelnými úchyty pre pohotové nosenie v ruke a jedným nastaviteľným popruhom s polstrovaním cez rameno pre prípad prenášanie ťažšieho obsahu. Iste oceníte vystužený úložný priestor na topánky, ktorý sa nachádza v spodnej časti tašky, a takisto aj spevnené dno, vďaka ktorému batožina za každých okolností drží tvar. Otváranie hlavného priestoru tašky je riešené dvojcestným zipsom v tvare U.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Uhlsport Basic Line 2.0 Players Bag - Black / royal 75 L
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Uhlsport Basic Line 2.0 Players Bag - black/royal 75 L . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Uhlsport Basic Line 2.0 Spieler Tasche - black / royal 75 L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Uhlsport Basic Line 2.0 Spieler Tasche - black / royal 75 L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Uhlsport Basic Line 2.0 Játékosok Bag - black / royal 75 L.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií