AD homeoffice AD homeoffice

Uhlsport Drinking Bottle

Zobraziť katalóg
Uhlsport Drinking Bottle
Fľaša na vodu objem 750 ml
Kód:  SPT5138 Produktové číslo:  4051309331605

Uhlsport Drinking Bottle

Nevyhnutnou súčasťou výbavy každého športovca je fľaša na pitie, ktorá vám pomáha dodržiavať pitný režim a dodávať tekutiny pri záťaži. Táto plastová fľaša na pitie popredného výrobcu športových doplnkov sa vám bude hodiť pri najrôznejších aktivitách. S unikátnou fliaš získate maximálny komfort pri pití. Vytvorená je v špeciálnom tvare tak, aby skvele padli do vašej ruky. Nezabúdajte dodržiavať pitný režim a doprajte si okamžité osvieženie počas tréningu i po zápase.

kľúčové vlastnosti

  • Ergonomicky prispôsobený tvar fľaše
  • Výsuvný uzáver pre rýchle a jednoduché otvorenie
  • Objem 750 ml
  • nízka hmotnosť
  • Odolnosť proti mechanickému poškodeniu

Originálne a dômyselné prevedenie

Fľaša vás zaujme elegantným bielym prevedením so špeciálnym svetle červeným viečkom. Taktiež disponuje praktickým výsuvným uzáverom pre rýchle a jednoduché otvorenie. Samozrejmosťou je aj originálne logo Uhlsport. Veľkou výhodou je objem 750 ml. Vďaka tomu vám tekutina vystačí dlhšiu dobu. Pripravte si váš obľúbený nápoj a vezmite si ho so sebou do posilňovne, na futbal alebo kamkoľvek inam!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Uhlsport Drinking Bottle
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Uhlsport Drinking Bottle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Uhlsport Trinkflasche. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Uhlsport Trinkflasche. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Uhlsport Palackok.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií