AP+ nový vizuál PET

Beauty Relax Ultrazvukový kozmetický prístroj s fotónovou terapiou

Zobraziť katalóg
Beauty Relax Ultrazvukový kozmetický prístroj s fotónovou terapiou
Masážny prístroj - kombinuje ultrazvukové vlny a fotónovú terapiu
Kód:  HRAa5854 Produktové číslo:  8594166100527 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beauty Relax Ultrazvukový kozmetický prístroj s fotónovou terapiou Predaj skončil

Beauty Relax Ultrazvukový kozmetický prístroj s fotónovou terapiou

Ultrazvukový kozmetický prístroj s fotónovou terapiou je unikátnym masážnym prístrojom, ktorý sa stará o pleť dvoma spôsobmi. Kombinuje neinvazívne ošetrenie pleti ultrazvukovými vlnami a fotónovou terapiou. Pri použití metódy ošetrení ultrazvukovými vlnami produkuje aplikátor z nehrdzavejúcej ocele ultrazvukové vlny o špecifickej frekvencii 3 MHz. Akustické vlnenie preniká do povrchovo uložených tkanív, kde dodávaná energia remodeluje kolagénové vlákna a elastín, čím dochádza k zlepšeniu pružnosti a textúry pokožky. Redukujú sa vrásky, kontúry tváre sú napnuté a pleť omladená.

Pri fotónovej terapii preniká do tela svetelná energia ako prúd fotónov, ktorý je vstrebaný fotoreceptormi vo vnútri buniek. Svetelnú energiu zaisťuje sedem výkonných LED diód. Táto metóda ošetrenia je vhodná pre ošetrenie mäkkých tkanív a pre riešenie špecifických kožných problémov. Pôsobením svetelnej energie dochádza k regenerácii tkanív a tvorbe kolagénu, ktorý je nutný pre vypnutie pleti a redukciu vrások.

Hlavné prednosti

  • Kombinácia dvoch metód neinvazívneho ošetrenia pleti
  • Technológia ultrazvukových vĺn o frekvencii 3 MHz
  • Fotónová terapia
  • Tri svetelné režimy fotónovej terapie
  • Vhodné pre všetky typy pleti
  • Jednoduchá obsluha

Svetelné režimy fotónovej terapie

Fotónová terapia využíva tri svetelné režimy, a to svetlo červenej, modrej a zelenej. Červené svetlo podporuje prirodzenú tvorbu kolagénu, zlepšuje cirkuláciu krvi v podkožnom tkanive a zabraňuje tvorbe pigmentu. Modré svetlo má antibakteriálne a protizápalové účinky a slúži ako prevencia proti tvorbe akné. Zelené svetlo napomáha redukovať pigmetové škvrny a vyrovnáva farebný tón pleti. Vyniká svojím protizápalovým účinkom.

Jedinečný pomocník pri starostlivosti o pleť

Ošetrenie kozmetickým masážnym prístrojom je bezpečné a bezbolestné, veľmi šetrné k pokožke. Je vhodné pre všetky typy pleti. Prístroj sa jednoducho ovláda pomocou tlačidiel, je veľmi ľahký a kompaktný, v ruke sa pohodlne drží. Jedno ošetrenie trvá cca 30 minút. V balení nájdete ochranné okuliare na ošetrenie fotónovou terapiou. Unikátna technológia prístroja vychádza zo skutočných vedeckých poznatkov, dosahuje skvelé výsledky. Starajte sa preto o pleť s týmto jedinečným kozmetickým prístrojom, aby bola krásna, zdravá a pôsobila mladistvým a sviežim dojmom.

Parametre a špecifikácia:

Frekvencia:
3 MHz

Prúd:
400 mA

Vlnová dĺžka červeného svetla:
622 × 628 nm

Vlnová dĺžka modrého svetla:
462 × 468 nm

Vlnová dĺžka zeleného svetla:
522 × 528 nm

Napájanie:
Adaptérom zo siete 220 V (súčasť balenia)

Rozmery:
5 × 17 × 5 cm

Hmotnosť:
190 g

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beauty Relax Ultrazvukový kozmetický prístroj s fotónovou terapiou Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beauty Relax Ultrazvukový kosmetický přístroj s fotonovou terapií. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beauty Relax. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beauty Relax. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ultrahangos kozmetikai eszköz fotonterápiával.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií