AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Umbro UX Trng 3/4 čierne veľkosť L

Zobraziť katalóg
Umbro UX Trng 3/4 čierne veľkosť L
Nohavice s podšívkou v páse
Kód:  SPT6128 Produktové číslo:  5054005189920
Umbro UX Trng 3/4 čierne veľkosť L Predaj skončil

Umbro UX Trng 3/4 čierne veľkosť L

Hledáte pohodlné 3/4 nohavice, ktoré sú ideálnou voľbou pre každú aktivitu? Športové 3/4 nohavice značky Umbro sú vyhotovené zo 100% polyesteru a boli vytvorené exkluzívne pre mužov. Pýši sa padnúcim štýlom a jednoduchým, avšak príťažlivým dizajnom. Čierna farba, z ktorej sú športové nohavice vyrobené, perfektne sedí do každého mužského šatníka. Pomocou praktickej šnúrky si môžete ľahko a hlavne účinne utiahnuť nohavice, aby ste sa cítili pohodlne. Na boku a v zadnej časti nohavíc je príjemný elastický panel. Tiež neznášate bezkapsé nohavice, do ktorých chcete márne uložiť napr. Vreckovku? Výrobok značky Umbro vyslyší všetky vaše prosby, preto sú nohavice vybavené hneď dvomi vreckami. Užite si mnohostranné využitie týchto jedinečných 3/4 nohavíc vo veľkosti L!

Prečo práve Nohavice UX Trng 3/4?

  • zaistený komfort vďaka príjemnému materiálu
  • vo veľkosti: L
  • v univerzálnej čiernej farbe
  • nohavice majú vrecká
  • obsahuje elastické časti
  • mnohostranné využitie
  • uťahovanie pomocou šnúrok
  • pre mužov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Umbro UX Trng 3/4 čierne veľkosť L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Umbro UX TRNG 3/4 černé velikost L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Umbro UX Trng 3/4 schwarz Größe L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Umbro UX Trng 3/4 schwarz Größe L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Umbro UX edzés 3/4 fekete L méret.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií