Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Umbro W Tank Top, veľkosť S

Zobraziť katalóg
Umbro W Tank Top, veľkosť S
Tielko dámske športové, materiál: 95 % bavlna 5 % elastan
Kód:  SPT6150 Produktové číslo:  5054005662508
Umbro W Tank Top, veľkosť S Predaj skončil

Umbro W Tank Top, veľkosť S

Dámske športové tielko Umbro W Tank Top bielej farby využijete nielen pri športovaní, ale aj vo vašom voľnom čase. Na tele perfektne sedí vďaka výbornému strihu a elastickému materiálu.

Biela farba sa vám bude dokonale hodiť k ostatnému oblečeniu, zaujímavým dizajnovým prvkom je zeleno-sivé lemovanie okolo ramienok a výstrihu. Športové tielko je vyrobené z vysokokvalitného materiálu, ktorý obsahuje 95 % bavlny a 5 % elastanu. Či už v posilňovni, na ihrisku alebo pri behu v lese, v tomto tielku sa budete cítiť skvele.

Materiál:

  • 95 % bavlna
  • 5 % elastan

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Umbro W Tank Top, veľkosť S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Umbro W Tank Top velikost S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Umbro W Tank Top Größe S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Umbro W Tank Top Größe S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Umbro W Tank Top Méret S.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií