Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Unold 18575

Zobraziť katalóg
Unold 18575
Rýchlovarná kanvica cestovná, 1000 W, objem 0,5 l, antikorová nádoba, ploché dno, napájanie 120/230 V, rozmery 17,7 x 12,5 x 16,8 cm,
Kód:  UNLRK003 Produktové číslo:  18575

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Unold 18575

Šikovná rýchlovarná kanvica nemeckej značky Unold vás poteší vysokým výkonom 1000 W a využijete ju najmä na cestách. Vďaka kompaktným rozmerom a menšej kapacite 0,5 litrov ju ľahko zbalíte do tašky a môžete bez problému prepnúť z napájania 120 V na 230 V. Okrem kanvice získate tiež 2 praktické šálky, lyžičky a nádobku vhodnú napríklad na mleté kávové zrná a cukor. Pripravíte s nimi výbornú kávu, čaj alebo vývar aj mimo domov a vašu kuchyňu. Príslušenstvo uložíte do priloženého obalu, v ktorom zostane pekne pohromade a neztratí sa.

Unold preferuje moderný dizajn v antikorovom vyhotovení a kanvici pridáva masívne ergonomickú rukoväť. Vykurovacia špirála je skrytá v antikorovej ohrievacej základni a samozrejmosťou je maximálna bezpečnosť obsluhy. Už sa vám niekedy stalo, že ste omylom zapli kanvicu bez vody? Pre tento prípad výrobca pridal praktickú ochranu proti prehriatiu. Kanvica sa navyše automaticky vypne po dosiahnutí teploty varu a predídete tak nepríjemným nehodám s pripáleným dnom a podobne.

Cestovná rýchlovarná kanvica Unold

  • Kombinácia antikorovej nádoby s čiernymi prvkami
  • Objem 0,5 litrov a príkon 1000 wattov
  • Navyše 2 šálky, 2 lyžičky a malá nádobka
  • Vyššia bezpečnosť s automatickým vypnutím
  • Ochrana proti prehriatiu pri nechcenom zapnutím bez vody
  • Skrytá tepelná špirála v antikorovej ohrievacej základni
  • Svetelná kontrolka na lepší prehľad nad prevádzkou
  • Úsporné skladovanie s uložením kábla v základni
  • Šikovné rozmery 17,7 × 12,5 × 16,8 cm s plochým dnom
  • Voliteľné napájanie 120 V alebo 230 V

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál
Nerez Hotovo!

Vlastnosti

Objem
0,5 l Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Ochrana proti prehriatiu, Kontrolka chodu Hotovo!
Príkon
1 000 W Hotovo!
Typ filtra
Žiadny Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Unold 18575 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UNOLD 18575. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Unold 18575. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Unold 18575. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: UNOLD 18575.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií