Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

V deň ako tento

Zobraziť katalóg
V deň ako tento E-kniha
Elektronická kniha
Autor: Peter Stamm
2016, 160 strán
Kód:  EK19053 ISBN: 9788081501173

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

V deň ako tento Predaj skončil

V deň ako tento

V deň ako tento je pútavo a diskrétne vyrozprávaný príbeh nášho súčasníka, ktorý trpí romantickým rozporom medzi snom a skutočnosťou a zamieňa si realitu s predstavami o nej. Andreas sa bojí dať nekonečnému sledu náhodných životných udalostí konkrétny tvar. Až keď si uvedomí možnosť vlastného konca, chce vziať život do vlastných rúk.

Andreas žije osemnásť rokov v Paríži. Pracuje ako učiteľ nemčiny na gymnáziu, má súčasne dve milenky, chodieva do kina, nakupuje. Jedného dňa sa rozhodne zmeniť svoj stereotypný život.? Privedie ho k tomu spomienka na Fabienne, nenaplnenú lásku z mladosti, a podozrenie, že má rakovinu pľúc.

Predá byt, dá výpoveď a vracia sa do rodnej švajčiarskej dediny. Ako dopadne stretnutie s Fabienne a nový vzťah s praktikantkou Delphine? Prinesie cesta do vlastnej minulosti návrat k sebe samému? Znamená radikálna zmena vonkajších okolností nový začiatok alebo pokračovanie predošlého života?

Peter Stamm (1963)
Niekoľko semestrov študoval v Zürichu anglistiku, psychológiu, psychopatológiu a hospodársku informatiku. Žil v Paríži, New Yorku, Škandinávii, Berlíne a Londýne. V súčasnosti žije s rodinou vo švajčiarskom Winterthure. Od roku 1990 je spisovateľom a žurnalistom v slobodnom povolaní. Za svoju tvorbu získal niekoľko ocenení. Patrí k najčastejšie prekladaným autorom súčasnej švajčiarskej literatúry. Peter Stamm napísal päť románov, rovnaký počet zbierok poviedok, tri knihy pre deti a jednu knihu esejí a prednášok. Je autorom takmer dvoch tuctov divadelných a rozhlasových hier. V slovenčine vyšli romány Agnes (2006) a Približná krajina (2010). V tom istom roku vznikla v Slovenskom rozhlase pod vedením Svetozára Sprušanského nahrávka jeho hry Blesková námraza. Naposledy vydalo vydavateľstvo Perfekt kniha pre deti Prečo bývame za mestom (2014), ktorú ilustrovala Jutta Bauer.

Ukážky na stiahnutie:

Email (Kindle účet): Ako nastaviť Kindle pre posielanie kníh
Pri ďalšiom nákupe zaslať knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Ako nastaviť PocketBook
Pri ďalšom nákupe zaslať knihu automaticky Ako nastaviť PocketBook

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií