P&G MS v hokeji_CZ

Vanguard Reno 41

Zobraziť katalóg
Vanguard Reno 41
4,5 2 hodnotení
Fotobatoh vnútorné rozmery: 180 × 130 × 190 mm
Kód:  OW206inp

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Vanguard Reno 41

Chcete dať nadšenému fotografovi alebo jednoducho nájsť niečo na uloženie obrázkov milujúci veterinára rôznymi spôsobmi? Batoh Rangu 41 Vanguard okamžite zachytí všetkých milovníkov fotografie. Budete pohodlne ukladať všetky svoje príslušenstvo, ale aj iné osobné predmety.

Kľúčové vlastnosti

  • Batoh je vyrobený z ľahkých, ale vysoko kvalitných materiálov, ktoré chránia váš fotoaparát a iné veci v každej situácii
  • Dve oddelené komory umožňujú oddelenie fotografickej technológie od iných osobných predmetov
  • Vďaka prístupu k fotoaparátu cez chrbát je technika dobre chránená pred zlodejmi
  • Nastaviteľné popruhy a dobre podložená chrbtová časť s ventiláciou zaručujú vysoký komfort pri opotrebovaní
  • S bedrovým a hrudným pásom batoh skutočne padá každému a bude pohodlný na nosenie aj pri väčších pohyboch

Nebojte sa o zlom počasí

Tento ľahký batoh bude rád, že nosí všetky druhy výletov, ale aj na jednoduchú prechádzku. Vysokokvalitný dizajn s integrovaným dažďovým krytom dokonale chráni vaše veci pri akýchkoľvek podmienkach aj v zlom počasí.

Oddiel, ktorý oddeľuje fotografickú technológiu od iných objektov, je možné bez ťažkostí odstrániť, takže batoh sa dá použiť aj na bežné nosenie . Dokonalá ochrana cenného príslušenstva od zlodejov pomáha prístupu k fotoaparátu cez chrbát. 

Váš chrbát bude vždy pohodlný

Zadná časť batohu je vysoko pevná, vetraná a kombinovaná s pohodlnými nastaviteľnými popruhmi, bude vaša chrbát pohodlná, bez ohľadu na to, kde vaše nohy stojí. Tento praktický pomocník nielen zapôsobí na svoje skvelé vlastnosti, ale aj na zaujímavý vzhľad. 

Poznámka:
» Všetky fotobatohy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Vanguard Reno 41 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vanguard Reno 41. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Vanguard Reno 41. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Vanguard Reno 41.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií