Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Vánoční kuchařka

Zobraziť katalóg
Vánoční kuchařka E-kniha
Elektronická kniha
2014, 68 strán - Kniha zo série OnaDnes kuchárky
Kód:  EK11540 ISBN: 978-80-879-7048-5

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Vánoční kuchařka Predaj skončil

Vánoční kuchařka

Jak upéct vánočku, aby se opravdu povedla? Co patří do lineckého těsta? A který bramborový salát bude chutnat i těm nejvybíravějším jedlíkům? Ve Vánoční kuchařce najdete všechny klasické recepty najednou. Připravila je a „na vlastní jazyk“ ověřila redakce OnaDnes.cz.

Nezáleží, jestli letos pečete poprvé nebo už léta hledáte ten nejlepší recept na perníčky. S Vánoční kuchařkou si můžete být jisti, že na Štědrý den a adventní dny přichystáte jen to nejlepší. Všechny recepty obsahují přesný návod a přesné množství ingrediencí. V kuchařce najdete recepty na deset pečených a dvanáct nepečených druhů cukroví, pět variant štědrovečerního kapra nebo tři verze dokonalého bramborového salátu. Nechybí ani klasická vánočka, vánoční štola nebo jablečné dezerty, které sníte ještě za tepla. Krásné svátky se zkrátka bez dobrého jídla neobejdou.

Ukážky na stiahnutie:

Email (Kindle účet): Ako nastaviť Kindle pre posielanie kníh
Pri ďalšiom nákupe zaslať knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Ako nastaviť PocketBook
Pri ďalšom nákupe zaslať knihu automaticky Ako nastaviť PocketBook

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií