AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

VAX Air Revolve Power Pet

Zobraziť katalóg
VAX Air Revolve Power Pet
4,0 1 hodnotení
Bezvreckový vysávač príkon 750 W, nádoba 2.2 l, umývateľný HEPA 12 filter, multi orientácia 180° vertikálne/360° otočne so systémom StairStability, ovládanie regulácie výkonu na rukoväti, kovová teleskopická trubica, parketová hubica, hubica na tvrdé podlahy, TURBO hubica na zvieracie chlpy, integrované príslušenstvo 3 v 1, LED indikátor plnej nádoby
Kód:  VABV006 Produktové číslo:  C85-AC-PH-E

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

VAX Air Revolve Power Pet

Vysávač AirRevolve je jedným z najvyspelejších vákuových modelov od spoločnosti VAX. Jeho unikátne valcové telo umožňuje kontinuálne použitie v horizontálnej i vertikálnej polohe kdekoľvek po celom dome, a to bez rizika prevrhnutia.Problémom nie je ani použitie na schodoch.Pre ešte lepší výkon na kobercoch je vysávač vybavený napájanou kefou, ktorá čistí hĺbkovo vlákna koberca a efektívne odstraňuje nečistoty, špinu i zvieracie chlpy, takže ľahko oživíte aj exponované oblasti v dome. Široká výbava okrem iného zahŕňa aj hlavice pre tvrdé podlahy, parkety a veľa ďalších nadstavcov pre čistenie všetkého, čo vás napadne.

Kľúčové vlastnosti

  • Revolučné telo umožňuje vysávanie v horizontálnej i vertikálnej polohe (180° vertikálne a 360° horizontálne), rovnako ako použitie na schodoch.
  • Trojstupňová filtrácia s filtrom HEPA 12 pre dokonale čistý vzduch po vysávaní.
  • Vysoká efektivita a perfektne čisté koberce aj tvrdé podlahy bez ohľadu na ich zaťaženie.
  • Kvalitné teleskopické kovové rúrky a regulácia výkonu na rukoväti pre maximálne pohodlie.
  • Vysoký výkon po celú dobu vysávacieho cyklu bez ohľadu na zaplnenie nádoby na nečistoty.

Skvelý v každom ohľade

Poteší trojstupňová filtrácia a osadenie vysávača umývateľným filtrom HEPA 12, ktorý zaisťuje filtráciu s účinnosťou 99,5 %. Okrem najjemnejších častíc prachu odstráni aj spóry plesní, viazané častice dymu, vírusy a roztoče aj s ich trusom. Po vysávaní stačí preniesť nečistoty v odnímateľnej nádobe ku košu. Stranou nestojí ani vysoká energetická a čistiace efektivita, pre ktorú je vysávač na vrchole svojej kategórie.

Štandardné príslušenstvo:
Kombinovaná kefa, power floor kefa, štrbinový nadstavec, prachový nadstavec, čalúnnický nadstavec, kefa na tvrdé podlahy, parketová kefa

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
6 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Parketová, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
750 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
83 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
33,5 cm Hotovo!
Výška
36,5 cm Hotovo!
Hĺbka
23,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Zelená Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VAX Air Revolve Power Pet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VAX Air Revolve Power Pet C85-AC-PH-E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VAX Air Revolve Power Pet-C85 AC-PH-E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VAX Air Revolve Power Pet-C85 AC-PH-E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VAX Air Revolve Power Pet C85-AC-PH-E.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií